Настільна версія
мова | язык

Лоліта відбила коханого у 24-річної дівчини

15 Лютого, 14:01

Поділитися:

Зараз Лоліта і її коханий Дмитро Іванов займаються будівництвом дому у Болгарії та радіють особистому щастю. Лоліта не боїться, що молодий Іванов її покине.

Про свій вік співачка говорить: "Енергії у мене багато, фору я дам будь-кому - чоловіка я забрала у 24-річної дівчини. Коли була молодою, так багато часу витратила на різні дурниці. Зробила таку кількість дурних емоційних вчинків, не шкодуючи себе! Вік - це коли ти подобаєшся сама собі і робиш все, що хочеш ти. Я не знаю, що таке старість. Лікарі зафіксували мій внутрішній вік - 30 років".

Також Лоліта розповіла про своє захоплення каббалою.

"Нам з Дімою каббала подобається тим, що це не релігійна течія і кожен із нас залишається християнином. Мені не дуже подобається церква. Я ставлю свічки тільки в Києво-Печерській лаврі, де в мене є дружні зв'язки. У Москві в мене церква поруч з будинком, але я не можу туди зайти. Там кричать на бабусь, жебраків. Я не хочу ходити в таку церкву. Тому або я їду в Україну, або відпочиваю душею в каббала-центрі. Мені здається, я була каббалісткою все життя. Це вчення чіпляє мене чистотою", - говорить співачка.
Помилковий заголовок — Kjksnf dsl,bkf rj[fyjuj e 24-hsxyjї lsdxbyb

15 Лютого, 14:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір