Настільна версія
мова | язык

У Take That почалися конфлікти через Роббі Вільямса

19 Липня, 23:58

Поділитися:

Не встигла знаменита група Take That знову об'єднатися через 10 років після свого розпаду, як між її учасниками вже почалися розбіжності. І головною причиною став, звичайно, Роббі Вільямс.

Справа в тому, що музиканти, що випустили в листопаді минулого року новий альбом Progress, нещодавно вирушили з ним у невелике турне і вже з успіхом дали кілька концертів. Однак минулого тижня вони були змушені відмінити відразу два виступи, оскільки Роббі Вільямс сильно отруївся і фізично не міг вийти на сцену. Скасування концертів викликало невдоволення з боку деяких учасників групи. Зокрема, за чутками, Джейсон Орандж і Марк Оуен активно виступали за те, щоб все ж таки вийти на сцену, нехай і вчотирьох і відіграти концерт без Роббі Вільямса.

Крім того, учасники групи вкрай незадоволені поведінкою Роббі, який дозволяє собі такі витівки, як зняти штани під час концерту і розгулювати по сцені в одних трусах. Ну і звичайно, їх зачіпає те, що продюсери, які бажають залучити групу до співпраці, з усіх питань звертаються особисто до Роббі Вільямса, ніби він є керівником.

Від того, чи зможуть учасники групи вирішити свої внутрішні протиріччя і змиритися кожен зі своєю роллю, залежить подальше існування колективу. Подивимося, чи стане Progress лише першим чи все ж таки єдиним альбомом гурту, який відродився.
Помилковий заголовок — E Ефлу Ерфе gjxfkbcz rjyaksrnb xthtp Hj,,s Dskmzvcf

19 Липня, 23:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора