Настільна версія
мова | язык

Марк Ентоні постійно контролював Дженніфер Лопес

20 Липня, 22:57

Поділитися:

Незважаючи на те, що Дженніфер Лопес вважається однією з найбажаніших жінок на планеті, її чоловік Марк Ентоні не зовсім поділяє думку більшості.

Згідно з повідомленнями, 42-річний співак хотів, щоб його дружина виглядала більш скромніше, коли мова заходить про її гардероб - пише popcornnews.ru.

«Він примушував її відчувати себе жахливо в той момент, коли вона хотіла надіти щось сексуальне, - говорить джерело видання UsWeekly. - Йому подобалося, коли вона одягалася скромно, такий собі «стиль дружини». Він ненавидів той факт, що вона була секс-символом».

Інше джерело згадує історію, коли Марк Ентоні брав участь у виборі фотографій на одній з її фотосесій. За його словами, співак був проти деяких фото, на яких Джейло виглядала «занадто сексуально і не так, як належить виглядати 40-річной матері двох дітей».

«Марк завжди був владним чоловіком, - говорить ще одне джерело. - Він хотів повністю взяти під контроль життя Дженніфер».

«Це не дивно, - зізнався стиліст співачки Філліпп Блох. - Марк все контролював. Спочатку їй це навіть подобалося, бо він підтримував її і був дуже в неї закоханий, як і вона в нього».

Їх життя деякі порівнюють з американськими гірками. «Вони влаштовували емоційно насичені, жахливі бійки, - говорить інсайдер. - А потім через якийсь час вони були знову закохані одне в одного і в їхньому житті була повна романтика. Це були гірки з самого початку».
Помилковий заголовок — Vfhr Tynjys gjcnsqyj rjynhjk.dfd L;tyysath Kjgtc

20 Липня, 22:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій