Настільна версія
мова | язык

Бьорк назвала дату виходу альбому "Biophilia"

20 Липня, 23:12

Поділитися:

Новий студійний альбом ісландської співачки Бьорк "Biophilia" буде випущений на фізичних носіях 27 вересня 2011, повідомляє Spinner.

Запис буде виданий лейблом One Little Indian, з яким співачка співпрацює досить давно. У продаж надійде не тільки звичайна, а й колекційна версія альбому. Вартість спеціального видання "Biophilia" складе 500 фунтів (близько 800 доларів США). До цієї версії альбому буде додаватися незвичайна упаковка, 48-сторінкова книжка і набір з десяти камертонів.

"Biophilia" - восьмий студійний диск Бьорк. Попередній альбом "Volta" співачка випустила в травні 2007 року. Свою нову роботу Бьорк позиціонує не як традиційний альбом, а як мультимедійний проект. В рамках цього проекту виконавиця підготувала десять треків, для кожного з яких розробляється додаток для iPad. Деякі з програм доступні в магазині iTunes вже зараз.

Бьорк представила слухачам матеріал з альбому під час концертів, що відбулися в рамках Манчестерського міжнародного фестивалю в кінці червня - початку липня 2011 року - пише lenta.ru.
Помилковий заголовок — <mjhr yfpdfkf lfne db[jle fkm,jve @Ишщзршдшф@

20 Липня, 23:12

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон