Настільна версія
мова | язык

Вадим Красноокий із сином підкорювали гірські вершини!

15 Лютого, 14:29

Поділитися:

Днями Вадим Красноокий, лідер гурту Mad Heads XL, повернувся з курорту Буковель, де відпочивав з сім'єю. У перервах між спусками з гірських вершин, музикант встиг створити нову пісню, поставити сина на лижі і спробувати закарпатські делікатеси в місцевих колибах. 

Вадим Красноокий: Гірськолижний відпочинок - мій найулюбленіший. Мороз, сонце і багато снігу. Побували ми в справжній зимовій казці, хоч і хвилювалися, що потрапимо в не засніжений Буковель.
Карпати - містичне місце. Тут я завжди відчуваю енергетичний підйом - особливо коли спускаюся з гори. В цьому році моїм компаньйоном став син Даня, якому 6 років. Він так призвичаївся до лиж, що під кінець я перестав за ним встигати. Справжній підкорювач гірських вершин. В перший день ми займалися з інструктором і каталися лише по трасах для новачків, але вже на третій перейшли на «червоні» спуски, і тільки й мій батьківський авторитет зміг втримати Даню від «чорних» трас для ектремалів. Прогулянки на бричках і собачих упряжках, поїздки в гори на квадроциклах, дуже смачний банош і грибна юшка ... 

На такому роздоллі Вадим Красноокий написав пісню «Я НА ГОРІ», яка скоро з'явиться у радіоефірах. Партію на скрипці виконав Василь ПОПАДЮК - геніальний скрипаль-віртуоз, якого зарубіжна преса не раз називала «сучасним Паганіні» і «королем скрипки». 

Єдине, що засмутило сімейство Краснооких - нетверезі туристи, які постійно травмували не тільки себе, але й інших відпочиваючих.
Помилковий заголовок — Dflbv Rhfcyjjrbq sp cbyjv gslrjh.dfkb ushcmrs dthibyb!

15 Лютого, 14:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван