Настільна версія
мова | язык

Олена Ваєнга принесла свої вибачення вигнаному з концерту олігархові

20 Липня, 23:42

Поділитися:

Кілька тижнів тому відома російська виконавиця Олена Ваєнга дала концерт в "Барвісі Luxury Village". Під час її виступу не обійшлося без конфузу. Річ у тому, що посеред концерту співачка вигнала декілька олігархів, які заплатили за квитки по мільйону рублів. А все через те, що чоловіки знаходилися під впливом алкоголю, вони весь час реготали, зриваючи виступ.

Спочатку Олена прагнула не звертати на це увагу. Проте коли вони почали заважати решті слухачів, вона попросила їх покинути зал, заявивши про те, що дорогі квитки зовсім не дають їм право поводитися неналежним чином.

Проте через деякий час артистці довелося просити вибачення у олігархів. Пізніше з'ясувалося, що серед вигнаних порушників спокою знаходився промоутер вечірок, віджей MTV Едік Якут. Зрозумівши, що сваритися з організатором найдорожчих корпоративів безглуздо, Олена вирішила принести віджею свої вибачення.

Кілька днів тому Едіку Якутові подзвонила прес-секретар Ваєнги і вибачилася від її імені. Дівчина також повідомила про те, що Олена хотіла б особисто зустрітися з ним і запросила на наступний свій виступ, - розповідає www.stars.glavred.info
Помилковий заголовок — Jktyf Df'yuf ghbytckf cdjї db,fxtyyz dbuyfyjve p rjywthne jksufh[jds

20 Липня, 23:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора