Настільна версія
мова | язык

Джастін Бібер влаштує концерт для доньки Бекхемів

21 Липня, 21:22

Поділитися:

Канадський співак Джастін Бібер влаштує концерт для новонародженої доньки Девіда та Вікторії Бекхем Харпер Севен.

Канадський співак Джастін Бібер збирається зробити приємний сюрприз сімейству улюбленого футболіста Девіда Бекхема. Виконавець заспіває для його новонародженої доньки.

Як відомо, старші діти Вікторії та Девіда просто обожнюють творчість Джастіна. Девід із завидною регулярністю згадує цей факт в інтерв'ю. За неможливістю з тих чи інших причин зустрітися з самим Джастіном, сімейство півроку тому знайшло йому заміну.

Вікторія опублікувала на Twitter'і фото, де її благовірний засмагає поруч з картонною копією Джастіна. Фото вона супроводила коментарем: "Боже! Та в нас гості! Вгадайте, хто ?!... І тепер він засмагає! Він зайняв мій шезлонг!"

Джастін був так вражений, що вирішив влаштувати міні-концерт для сімейства, запросивши "на розігрів" подругу Селену Гомес.

"Тепер у них є донька, тому, думаю, Селена теж приїде і присвятить пісню Харпер", - зізнався Джастін.

Нагадаємо, дитина у подружжя Бекхемів народилася 10 липня. Дівчинку, яка з'явилася на світ за допомогою кесаревого розтину, назвали Харпер Севен.

А нещодавно подружжя майже одночасно показало світу свою новонароджену дочку.

Футболіст виклав знімок дочки на свою стіну у соціальну мережу Facebook із підписом: "Я сфотографував двох моїх сплячих дівчаток".

Водночас практично у той же час Вікторія оновила свій Twitter. У мікроблозі знаменитість вивісила на загальний огляд фото, як вона зазначила, "татової маленької дівчинки".
Помилковий заголовок — L;fcnsy <s,th dkfine' rjywthn lkz ljymrb <tr[tvsd

21 Липня, 21:22

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора