Настільна версія
мова | язык

Red Hot Chili Peppers записали 70 пісень для нового альбому

22 Липня, 20:21

Поділитися:

Басист Red Hot Chili Peppers поділився інформацією про те, що його група записала більше 70 пісень для альбому "I'm With You".

Зрозуміло, на фінальну версію студійного альбому потрапили лише ті, які пройшли спеціальний відбір.

Флі, а саме так звуть культового бас-гітариста RHCP, розповів в одному з недавніх інтерв'ю британській радіостанції BBC: «Для нас було дуже важливо, щоб кожна пісня зайняла своє почесне місце, а в цілому вони б гармоніювали один з одним. Ми намагалися зробити так, щоб який-небудь трек не звучав зайвим. Ми записали більше 70 пісень, але в кінцеву версію увійшли не найкращі, а ті які добре зайняли своє місце на платівці».

Флі також повідомив, люди не повинні складати своє уявлення про диск "I'm With You" по синглу "The Adventures Of Rain Dance Maggie": «Я люблю цю пісню. Вона крута, проста, фанкова, трохи імпровізована, але по звуку вона сильно відрізняється. На диску немає жодного запису, який  б звучав схоже. Вона хитра, тому що всі інші пісні такі різні».

Крім альбому, Red Hot Chili Peppers збираються відправитися в тур по Європі в жовтні і грудні цього року - повідомляє siteua.org.
Помилковий заголовок — Кув Рще Сршдш Зуззукы pfgbcfkb 70 gsctym lkz yjdjuj fkm,jve

22 Липня, 20:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антонін, Георгій (Юрій), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор