Настільна версія
мова | язык

Литвинова знімає фільм про Земфіру

25 Липня, 22:13

Поділитися:

Рената Литвинова особисто взялася за камеру, щоб зняти свою улюблену подругу Земфіру у найкращих ракурсах. Спеціально для зйомок співачка відвідала салон, де їй зробили макіяж і укладку.

Дівчинка-скандал Земфіра дала в Москві великий сольний концерт, який закриє її концертну програму цього року. Співачка вирішила до кінця року засісти на студії, щоб дописати довгоочікуваний альбом. На концерт Земфіра за традицією приїхала зі своєю улюбленою подругою кінодівою Ренатою Литвиновою, яка спеціально заради виступу своєї музи відмінила зйомки нового фільму і прилетіла в Москву - пише newsmusic.ru.

Крім Ренати послухати співачку прийшло безліч зірок і бізнес еліти. У натовпі біля сцени можна було побачити скандального режисера Валерія Гай Германіка, власницю бутиків «Подіум» Поліну Киценко, дизайнера Олександра Терехова, солістів групи «4POST», першого співаючого ді-джея Настю Крайнову, актора Григорія Добригіна, модель і актрису Ольгу Єфремову і багатьох інших.

Нагадаємо, що це не перша спільна робота двох зірок. Дебютним проектом Земфіри і Ренати став фільм «Богиня. Як я полюбила », для якої співачка записала кілька пісень. Друга спільна робота - фільм «Зелений театр» - він повністю присвячений Земфірі.
Помилковий заголовок — Kbndbyjdf pysvf' askmv ghj Ptvashe

25 Липня, 22:13

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій