Настільна версія
мова | язык

Еймі Вайнхаус вбив передоз?

25 Липня, 22:18

Поділитися:

Мертвою британську співачку Еймі Вайнхаус знайшов її охоронець. І хоча точна причина смерті жінки наразі не встановлена, дехто з її оточення стверджує, що в усьому винні алкоголь і передозування наркотиками.

Як відомо, 23-го липня Еймі Вайнхаус була виявлена мертвою у своєму ліжку. Її тіло знайшов охоронець, пише "TMZ".

"Вона пішла до своєї спальні, сказавши, що хоче спати, а коли він пішов будити її, то виявив, що вона не дихає", - розповів друг і речник Вайнхаус Кріс Гудман.

"Він відразу ж викликав невідкладну допомогу. Він був дуже шокований. Наразі ніхто не знає, як вона померла. Вона померла на самоті в ліжку", - додав речник співачки.

Водночас, за інформацією джерел з оточення зірки, у смерті Еймі винуватять летальне поєднання екстазі та алкоголю, пише "The Showbiz Spy".

"Вона провела останні сім днів у повному запої, і люди казали, що вона от-от зіп‘ється до смерті", - сказав співрозмовник видання.

"Це було передозування екстазі. Вона могла вживати кокаїн до нескінченності. Але це були, очевидно, стрьомні таблетки", - додало джерело.

Продюсер MTV Денні Пантакі стверджував, що хлопець його подруги був одним з перших поліцейських, які опинилися на місці події. Він також підтримав версію про передозування.

"Друг моєї подруги поліцейський, і саме він знайшов Еймі Вайнхаус мертвою. Передозування екстазі", - запевнив Пантакі.

Водночас інспектор Радж Колі з лондонської поліції впевнений, що немає сенсу спекулювати на темі смерті співачки.

"Наразі не було проведено посмертного розтину тіла, і було б неправильно спекулювати на тему причини смерті", - сказав поліцейський.

"Прибувши на місце, офіцери знайшли тіло 27-річної жінки, смерть якої було констатовано на місці. Найближчі родичі були поінформовані, і ми можемо підтвердити, що це була Еймі Вайнхаус. Смерть будь-якої людини - це трагічний час для її друзів і родини, особливо в разі такої особи, як Еймі Вайнхаус, яка була відома на національному та міжнародному рівнях", - додав інспектор.

Водночас, як повідомляє "People", у будинку Еймі Вайнхаус наразі не було знайдено слідів наркотичних речовин.

Новина про смерть дочки стала абсолютною несподіванкою для батьків Еймі, Яніс та Мітча Вайнхаус, хоч вони й знали, що у співачки є проблеми з алкоголем і наркотиками.

За словами матері Еймі Яніс, вона бачилася з дочкою за день до її смерті, і думала, що її проблеми - це "лише питання часу", пише "The Showbiz Spy".

"Вона, здавалося, викарабкується, але те, як раптово вона пішла... я досі не можу це усвідомити. Емі завжди говорила: "Я люблю тебе, мамо", коли ми прощалися. Цими словами я завжди буду дорожити. Я рада, що ми з нею побачилися", - поділилася Яніс Вайнхаус.

Новина про смерть дочки застала Мітча Вайнхаус у літаку до Нью-Йорка.

"Це все неправда, я абсолютно пригнічений. Я сідаю в наступний же літак і їду додому. Я маю бути з Еймі", - сказав батько співачки, визнавши, що смерть доньки стала для нього неймовірним шоком.

Нагадаємо, у суботу 23-го липня 27-річна Еймі Вайнхаус була знайдена мертвою у своєму будинку у Кемдені, що у Північному Лондоні. За чутками, смерть співачки спричинило передозування алкоголем і наркотиками.
Помилковий заголовок — Tqvs Dfqy[fec d,bd gthtljp&

25 Липня, 22:18

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван