Настільна версія
мова | язык

Стас Михайлов заробив за рік 20 мільйонів доларів

25 Липня, 22:26

Поділитися:

Музикант Стас Михайлов в 2011 році очолив рейтинг 50 російських знаменитостей, який складає журнал Forbes. За рік Михайлов, вперше потрапив до рейтингу, і заробив 20 мільйонів доларів. При цьому цікавив росіян співак більше, ніж будь-який інший учасник рейтингу. Друге місце в списку знаменитостей журналу Forbes, зайняла тенісистка Марія Шарапова, якій вдавалося утримати за собою цю позицію протягом шести років.

Кількість рейтингових балів і фінальний рядок у списку знаменитостей журналу Forbes залежать не тільки від річного доходу знаменитості, але також від уваги з боку преси та аудиторії (кількість публікацій про кандидата, які з'явилися в ЗМІ, і кількість запитів у пошуковій системі "Яндекс"). Так, дохід Шарапової журнал оцінили в 24,8 мільйона доларів, однак кількість запитів у пошуковій системі "Яндекс" у спортсменки в рази менше, ніж у Михайлова.

Третій рядок рейтингу займає Алла Пугачова, яка за рік заробила 4,8 мільйона доларів - пише lenta.ru.

У першій десятці рейтингу опинилися хокеїст Олександр Овечкін (12 мільйонів доларів - 4 місце), співак Григорій Лепс (12 мільйонів - 5 місце), Філіп Кіркоров (5,8 мільйона - 6 місце), Микола Басков (8,4 - 7 місце) , Ксенія Собчак (2,8 мільйона - 8 місце), Олена Ваєнга (6,4 мільйона - 9 місце) і Діма Білан (4,3 мільйона - 10 місце).
Помилковий заголовок — Cnfc Vb[fqkjd pfhj,bd pf hsr 20 vskmqjysd ljkfhsd

25 Липня, 22:26

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон