Настільна версія
мова | язык

U2 присвятили пісню Емі Уайнхаус

26 Липня, 23:19

Поділитися:

У ході виступу в Міннеаполісі ірландська група U2 присвятила свою пісню 'Stuck In A Moment You Can't Get Out Of' померлій 23 липня британській соул-співачці Емі Уайнхаус. Про це повідомляє британський музичний журнал NME.

Ірландські музиканти дізналися про смерть співачки всього за кілька годин до свого виступу, що відбувся також 23 липня. Спочатку пісня, написана колективом у 2001 році, присвячувалася пам'яті колишнього вокаліста австралійської групи INXS Майкла Хатченса (Michael Hutchence), який покінчив із собою в 1997 році. Однак перед виконанням композиції в Міннеаполісі вокаліст U2 Боно оголосив, що цього разу група присвятить виконання пісні Емі Уайнхаус.

Крім U2 після смерті англійської співачки свої пісні пам'яті Уайнхаус присвятили також Лілі Аллен, Джессі Джей і Бой Джордж - пише lenta.ru.

Емі Уайнхаус була знайдена мертвою в своєму будинку в Кемдені на півночі Лондона ввечері 23 липня 2011 року. Офіційна причина смерті Уайнхаус на цей момент не відома, проте, за даними поліції, співачка померла з природних причин. Однією з можливих причин смерті 27-річної Уайнхаус називають зловживання алкоголем і наркотиками, через який зірвався річний європейський тур співачки.

Похорон Уайнхаус призначені на вівторок, 26 липня.
Помилковий заголовок — Г2 ghbcdznbkb gscy. Tvs Efqy[fec

26 Липня, 23:19

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)