Настільна версія
мова | язык

Роберт Плант дав раптовий міні-концерт

26 Липня, 23:25

Поділитися:

Колишній вокаліст Led Zeppelin Роберт Плант виступив з несподіваним концертом в невеликому містечку Монмут в Уельсі, повідомляє BBC News. За даними таблоїду The Sun, на виступ прийшли близько 200 чоловік, а вартість вхідного квитка становила всього 3 фунти (близько 4,5 євро).

Концерт був організований з метою збору коштів на боротьбу з хворобою Піка, від якої в січні 2011 року помер друг і продюсер Планта Пет Моран (Pat Moran). На сцені Планту підігравали два колективи, з якими музикант в цілому виконав шість композицій - як з репертуару Led Zeppelin, так і з сольних альбомів.

За словами організатора заходу, брата Пета Морана Брайна, які передає BBC News, на концерті вдалося зібрати близько 1500 фунтів (1697 євро), які будуть спрямовані у фонд підтримки людей з хворобою Піка (Pick's Disease Support Group). Крім того, Брайан Моран планує направити до фонду кошти від продажу футболки, яку Плант підписав після концерту - повідомляє lenta.ru.

Роберт Плант співпрацював з Петом Мораном під час запису свого першого сольного альбому - Pictures at Eleven, записаного в 1982 році на уельській студії Rockfield, а потім і другої сольної платівки The Principle of Moments, що вийшла роком пізніше.
Помилковий заголовок — Hj,thn Gkfyn lfd hfgnjdbq vsys-rjywthn

26 Липня, 23:25

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Василь, Степан (Стефан)