Настільна версія
мова | язык

Еймі Вайнхаус поховали з посмішкою

26 Липня, 23:40

Поділитися:

У вівторок на кладовищі Edgwarebury відбувся похорон соул-співачки Еймі Вайнхаус.

Прощальна церемонія і поминальна служба проходила у синагозі в Еджвері, що у Північному Лондоні, пише "People".

"На добраніч, мій янголе. Спи спокійно. Матуся й татусь зажди міцно тебе любитимуть", - сказав, прощаючись із донькою Мітч Вайнхаус.

За словами речника Вайнхаус, надгробна промова батька Еймі була "кумедною". Він "розповідав історії про її дитинство, люди сміялися, наче на святкуванні - ніби вони самі пам'ятали усі ці історії".

Поминальна служба, яка тривала годину, проходила почасти на івриті, оскільки сама Еймі мала єврейське коріння.

"Це було емоційно, радісно і сумно водночас. Вистачало справді всього", - сказав представник зірки.

"Це було дуже зворушливо, час від часу з гумором. Це була чудова данина пам‘яті Еймі", - розповів виданню один із присутніх на прощальній церемонії.

Наприкінці поминальної служби пролунала одна з улюблених пісень Вайнхаус - композиція Керол Кінг "So Far Away", яку колись сама Еймі співала дуетом із батьком.

"Мітч закликав усіх заспівати разом із ним, і вони це зробили. Люди заспівали", - сказав речник Еймі.

По тому присутні на похороні попрямували до крематорію Голдерс Грін, де сім'я Вайнхаус провела кремацію тіла небіжчиці за сімейним звичаєм. Нагадаємо, частину праху Вайнхаус її батьки планували поєднати із прахом її улюбленої бабусі-покійниці Синтії.

Також в руках у присутніх на службі були помічені картки-запрошення із чорно-білим зображенням Еймі Вайнхаус на традиційну єврейську поминальну церемонії.

Музичний топ-менеджмент, товариші по групі, близькі, друзі та родичі Еймі Вайнхаус зібралися коло синагоги, щоб вшанувати пам‘ять померлої співачки.

Серед інших попрощатися з подругою завітала Келлі Осборн, яка зачесала волосся у фірмовому стилі Вайнхаус. Тут же був присутній продюсер останнього, випущеного за життя Еймі альбому 2006-го року "Back To Black" Марк Ронсон. Окрім того на похороні з‘явився бойфренд небіжчиці Рег Тревіс.

Загалом у прощальній церемонії взяли участь близько 150 осіб.

Як відомо, 23-го липня 27-річна Еймі Вайнхаус було знайдено мертвою у ліжку, в її будинку у Кемдені, що у Північному Лондоні. За чутками, смерть співачки спричинило передозування алкоголем і наркотиками. Втім, наразі підтверджень цьому не знайдено.
Помилковий заголовок — Tqvs Dfqy[fec gj[jdfkb p gjcvsirj.

26 Липня, 23:40

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'ятників та історичних місць

Сьогодні іменини святкують:

Марко, Платон, Семен, Федора (Феодора)