Настільна версія
мова | язык

Нюша замінила Кеті Перрі

27 Липня, 17:20

Поділитися:

У новому анімаційному блокбастері «Смурфіки» (3D) чарівна Смурфетта, єдина дівчина в компанії забавних і бешкетних Смурфіків, заговорить і навіть заспіває голосом популярної співачки Нюши.

Кандидатура Нюши затверджувалася в Лос-Анджелесі, адже творцям було важливо, щоб зоряний голос «Смурфетти по-російськи» анітрохи не поступався «Смурфетті по-американськи», яку озвучила Кеті Перрі. Але основним критерієм у виборі актриси було співвідношення популярності у своїй країні. І тільки після того, як творці фільму переконалися, що ажіотаж навколо фільму в Росії, пов'язаний з участю в ньому Нюши цілком відповідає ажіотажу фільму в Америці (зважаючи участі Кеті Перрі в тому числі), співачка була затверджена - пише newsmusic.ru.

«Мені надзвичайно цікаво озвучити Смурфетту - адже ми зовсім не схожі, а тому мені буде вдвічі цікавіше вживатися в її образ. Взагалі, Смурфіки я пам'ятаю ще з найменших років, і вони були одними з моїх найулюбленіших персонажів в дитинстві, тому, коли надійшла пропозиція озвучити Смурфетту, цей момент зіграв ключову роль в моїй згоді. Упевнена, що для всіх дітей країни ці чарівні персонажі стануть справжніми друзями!»
Помилковий заголовок — Y.if pfvsybkf Rtns Gthhs

27 Липня, 17:20

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій