Настільна версія
мова | язык

На "Новій хвилі" заборонили сукню українського дизайнера

27 Липня, 17:23

Поділитися:

За словами представниці України на пісенному конкурсі "Нова хвиля" у Юрмалі Марії Собко, їй заборонили виступати у сукні українського дизайнера.

Про це пише "Gazeta.ua".

У середу на пісенному конкурсі "Нова хвиля" у Юрмалі розпочинається перший конкурсний день, день зарубіжного хіта. Представниця від України співачка Маша Собко виконає пісню із фільму "Дракула". Виступатиме під номером шість.

Машин бюст тепер сидітиме у сукні від якогось москвича

"Спеціально для цієї пісні ми купили довгу чорну сукню від Сергія Єрмакова. І на решту дві пісні сукні білого та кавового кольорів. Вони нам обійшлися як одна хороша машина", - розповіла Маша телефоном з Юрмали.

"І тут вже в Юрмалі виявилося, що за умовами конкурсу, всіх артистів одягають лише московські дизайнери. Але із сукнями Єрмакова нічого не станеться. Використаємо їх на наших концертах або на афтер-паті в Юрмалі", - впевнена дівчина.

На "Новій хвилі" Собко сподівається на перемогу.

"Яскравих сольних учасниць на конкурсі нема. Хоча мені ніхто ні про що не говорить із журі конкурсу. Тут про таке говорити не прийнято", - зазначила вона.

Другого конкурсного дня, 28 липня, буде день хіта країни. Маша заспіває хіт Анастасії Приходько "Мамо". А на день авторської пісні, у п'ятницю — "Я тебя люблю", з якої брала участь у нацвідборі на "Євробачення-2010".

"Інших наших пісень навіть не хотіли слухати. Співачка Ірина Дубцова сказала: "Маша, це однозначно твоя пісня", - сказала дівчина.

Нагадаємо, Марія Собко відома тим, що у 2010-му році претендувала на участь у "Євробаченні". Цього року брюнетка разом з виконавцем Колею Сергою представляють Україну на "Новій хвилі".
Помилковий заголовок — Yf @Yjdsq [dbks@ pf,jhjybkb cery. erhfїycmrjuj lbpfqythf

27 Липня, 17:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон