Настільна версія
мова | язык

LOBODA презентує нову пісню на Crimea Music Fest

27 Липня, 17:33

Поділитися:

LOBODA отримала запрошення від Алли Борисівни Пугачової відкрити мега-концерт Фестивалю Crimea Music Fest.

На чотири дні під крило до Примадонни російської естради на чорноморське узбережжя з'їдуться молоді і самобутні виконавці з усіх континентів світу, а також імениті зірки естради СНД. Грандіозний за масштабами музичний конкурс пройде з 6-10 вересня в Ялті, де LOBODA представить свій новий перфоманс.

Грандіозний фестиваль LOBODA відкриє рімейком на пісню «Революція» на головному майданчику фестивалю - в Концертному залі «Ювілейний», який напередодні форуму буде повністю перетворений з допомогою новітніх технологій. Шоу Crimea Music Fest розгортатиметься на подіумі оригінальної форми, на різнорівневих локаціях, з панорамними відеодекораціямі і інтерактивними медіаносіями. Для забезпечення і обслуговування сценічних майданчиків фестивалю залучені лідери європейського ринку івент-технологій. Ультра-сучасний майданчик фестивалю як не можна краще підійде для подання оновленої версії хіта.

У третій конкурсний день співачка представить свою нову композицію «На Світі», кліп на яку можна буде побачити вже в серпні - пише siteua.org.
Помилковий заголовок — ДЩИЩВФ ghtptyne' yjde gscy. yf Скшьуф Ьгышс Ауые
27 Липня, 17:33

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван