Настільна версія
мова | язык

Сім'я Уайнхаус відкриє фонд допомоги наркозалежним

27 Липня, 17:41

Поділитися:

Сім'я британської співачки Емі Уайнхаус, яка померла 23 липня, планує відкрити фонд імені артистки, який, зокрема, надаватиме допомогу в лікуванні та реабілітації людям,які страждають від алко-і наркозалежності.

"Я хочу створити Фонд Емі Уайнхаус, щось, що б підтримувало тих, кого вона любила - дітей і коней, а також допомагало тим, що страждають від постійної залежності", - заявив батько співачки Мітч Уайнхаус у вівторок на закритій церемонії прощання зі співачкою на кладовищі Еджвербері на півночі Лондона.

Батько співачки розповів присутнім про те, як завзято його дочка боролася зі своїми проблемами і перед смертю закінчила тритижневий курс лікування, повідомляють британські ЗМІ.

"З мене досить, я втомилася бачити цей вираз у ваших очах", - процитував він слова дочки, сказані нею незадовго до кончини.

Раніше відомий британський актор, телеведучий і близький друг Уайнхаус Рассел Бренд опублікував на своєму сайті звернення, присвячене співачці і всім залежним людям.

Нагадаємо, що в суботу, 23 липня, Емі Уайнхаус була знайдена мертвою в своїй квартирі на площі Кемден-сквер на півночі Лондона. Їй було 27 років. Причини смерті поки не встановлені. У понеділок було проведено розтин тіла, проте ніяких офіційних висновків зроблено не було.

26 липня, співачка була похована на кладовищі Еджвербері на півночі Лондона. На церемонії були присутні тільки родичі і близькі друзі зірки.

Уайнхаус визнана однією з найуспішніших британських поп-зірок. Вона отримала п'ять премій Греммі і увійшла до Книги рекордів Гіннесса як британська співачка,Ю яка "виграла найбільшу кількість премій Греммі ". За версією газети Sunday Times, Уайнхаус посіла десяте місце в списку найбагатших музикантів Британії молодших 30-ти. Її статок оцінювався в 10 мільйонів фунтів стерлінгів (близько $ 16,5 млн.).
Помилковий заголовок — Csvэz Efqy[fec dslrhb' ajyl ljgjvjub yfhrjpfkt;ybv

27 Липня, 17:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір