Настільна версія
мова | язык

So Far Away. Великобританія попрощалася з Емі Уайнхаус

27 Липня, 20:24

Поділитися:

26 липня 2011 року в Лондоні відбулося прощання з британською співачкою Емі Уайнхаус, яка померла 23 липня у віці 27 років.

Спочатку родичі і друзі зірки зібралися на церемонії прощання в одній з лондонських синагог. Потім на єврейському кладовищі Еджуербері, розташованому на півночі британської столиці, відбулася панахида по співачці. На ній було присутньо більше трьохсот чоловік, включаючи близьких друзів Емі: продюсера Марка Ронсона і британську актрису, співачку і модельєра Келлі Осборн. Остання прийшла на кладовище з зачіскою стилізованою під копну волосся Уайнхаус.

На панахиді був присутній останній бойфренд співачки Рег Тревіс. Проте, британські власті не відпустили на траурні заходи колишнього чоловіка Уайнхаус - Блейка Фідлер-Сивіла, який відбуває 32 місяці у в'язниці під Лідсом за крадіжку зі зломом і носіння вогнепальної зброї.

Траурна церемонія на кладовищі Еджуербері завершилася виконанням пісні американської співачки Керол Кінг So Far Away, яку більше всього любила Емі.

Після панахиди тіло Емі, як вона і заповідала, кремували. Прах зірки був покладений в колумбарії біля праху її улюбленої бабусі Синтії, яка була джазовою співачкою і здійснила величезний вплив на формування інтересів Емі, - пише www.newsme.com.ua

Тим часом прихильники співачки продовжують нести квіти, свічки і подарунки до будинку Емі Уайнхаус. На одній з поминальних листівок написано: "Співай тепер для янголів".
Помилковий заголовок — Ыщ Афк Фцфн/ Dtkbrj,hbnfysz gjghjofkfcz p Tvs Efqy[fec

27 Липня, 20:24

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван