Настільна версія
мова | язык

Памела Андерсон намагається відсудити у екс-бойфренда 1 млн доларів

16 Лютого, 12:45

Поділитися:

Актриса і колишній секс-символ Памела Андерсон подала до суду на екс-бойфренда Лоуренса Халльєра: за її словами, той порушив умови їхнього договору. 
  
Як пише TMZ, Памела стверджує, що у 2006 році Халльєр, який займається нерухомістю, уклав з нею угоду - вона повинна була допомагати просувати будівництво та продаж апартаментів в Лас-Вегасі в обмін на квартиру в шикарному комплексі. До угоди нібито було зроблено додаткову умову - якщо квартира не буде готова до обумовленого терміну, Памела повинна отримати $ 1 000 000 готівкою. 
  
Актриса стверджує, що квартири вона в очі не бачила і вимагає, щоб суд зобов'язав її колишнього заплатити гроші. Вони з Халльєром зустрічалися з 2006 по 2010 рік, періодично розлучаючись і відновлюючи стосунки. 
  
У Памели зараз великі проблеми з грошима - вона живе в трейлері на березі океану з двома синами, 14-річним Бренданом і 13-річним Діланом, оскільки всі заощадження пішли на так і не закінчену переробку особняка. Вона звинувачує у всіх бідах фінансову кризу - за її словами, багато людей у багатьох країнах винні їй великі гонорари, але не платять через грошові проблеми.

Помилковий заголовок — Gfvtkf Fylthcjy yfvfuf'nmcz dslcelbnb e trc-,jqahtylf 1 vky ljkfhsd

16 Лютого, 12:45

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День звукорежисера в Україні

Сьогодні іменини святкують:

Денис