Настільна версія
мова | язык

Ештон Катчер намагається наздогнати вічно молоду Демі Мур

16 Лютого, 13:00

Поділитися:

33-річний актор Ештон Катчер молодший за свою дружину на 15 років, проте саме йому доводиться, озброївшись новітніми розробками психологів, робити спроби наздогнати свою вічно молоду дружину 48-річну матір трьох дітей і актрису Демі Мур. 

Мур, до речі, психологам не дуже довіряє, вважаючи за краще скальпель пластичного хірурга і секс як омолоджуючу процедуру, що дозволяють їй триматися в тонусі. В одному з інтерв'ю місіс Катчер розповіла, що заплатила 220 тисяч фунтів стерлінгів за коректування свого зовнішнього вигляду, що включала в себе ліпосакцію сідниць, стегон і живота. 

Крім того, за словами актриси, 9,5 тисяч фунтів стерлінгів їй коштувало встановлення імплантів грудей і ще 20 тисяч було заплачено пластичним хірургам, які працювали з її обличчям. Окремим рядком витрат стали послуги численних консультантів, персонального дієтолога, тренера і вчителя йоги. 

"Так, якийсь час зовнішній вигляд був для мене нав'язливою ідеєю. Втім це принесло мені лише короткочасне задоволення", говорила вона тоді папараці The Daily Mail. 

Книга "Пігулка Молодості" Девіда Стріпа присвячена пошуку новомодних засобів боротьби зі старінням. Саме цей твір, розслабившись на пляжному лежаку, читав Кaтчер, поки його дружина, озброївшись серфінгом, боролася з хвилями Карибського узбережжя, де сім'я провела вихідні.
Помилковий заголовок — Tinjy Rfnxth yfvfuf'nmcz yfpljuyfnb dsxyj vjkjle Ltvs Veh

16 Лютого, 13:00

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон