Настільна версія
мова | язык

10 міфів про втрату невинності

28 Липня, 22:47

Поділитися:

Втрата невинності є важливим моментом в житті будь-якої жінки. Тому навколо даного явища сформувалися немало міфів, багато хто з яких не має під собою реальної підстави, - розповідає www.sex-news.ru

1. Перший секс зазвичай трапляється в 14-15 років

У реальності багато підлітків тільки розмовляють про секс, але не займаються ним. А хлопчики, наприклад, можуть навіть перебільшити свій досвід, щоб продемонструвати мужність. Насправді середнім віком, в якому укаїнці вступають в перший статевий контакт, є 16,2 років. Даний показник, усереднений по всіх країнах, складає 17,4 років. В цілому на вік початку статевого життя безпосередньо впливають такі показники, як сімейне благополуччя, рівень інтелекту і освіти. Чим вище ці показники, тим пізніше дівчина позбавляється невинності.

2. З віком пліва товстішає, тому дефлорація проходить болючіше

Будова пліви, а саме розміри отворів і щільність, індивідуальні для кожної дівчини і не залежать від віку. Якщо невинна пліва еластична в 18 років, то і через 10 років еластичність збережеться.

3. Рання втрата невинності шкідлива для організму

Невинна пліва оберігає статеві органи дівчини від інфекцій, поки в її піхві формується захисна мікрофлора. Оскільки цей процес повністю завершується лише до 17-18 років, ранній початок статевого життя може привести до запальних захворювань і навіть безпліддя. Крім того, шар епітелію в піхві дівчинки-підлітка ще дуже тонкий, тому не виключені травми через секс.

4. Пізнє позбавлення невинності шкідливе для здоров'я

Раніше багато лікарів вважали, що часті головні болі і акне обумовлені тривалою невинністю. Насправді, дані захворювання можуть мати гормональну причину, але вони не залежать від наявності невинної пліви.

5. Дівам не потрібно відвідувати гінеколога

Перший раз відвідати гінеколога краще всього ще в 6-7 років, оскільки більшість хвороб ефективно піддаються лікуванню саме на початкових етапах. До речі, хлопчикам також бажано регулярно ходити на прийом до уролога, оскільки це допоможе своєчасно виявити фімоз і рак яєчок.

6. Позбавлення невинності дуже болісне

Може бути все, у тому числі і несумісність партнерів. Проте в нормальній ситуації, за умови достатнього збудження дівчини, больових відчуттів і крові може майже не бути. Це обумовлено тим, що при статевому збудженні в жіночій піхві виробляється змазка.

7. Перший чоловік повинен бути старшим і досвідченішим

Це якнайкращий варіант, але не єдиний. В цілому досвідчений чоловік зможе швидше і сильніше розворушити дівчину, але досвід не завжди залежить від віку.

8. Дефлорацію краще здійснювати у ванні

Тепла вода допоможе розслабитися, запобіжить спазмам і понизить біль. Але вода також змиває змазку, а якщо вона ще і сильно хлорована - проникнення буде здійснити складніше.

9. Позбавлятися невинності з презервативом болісно

Сучасні презервативи дуже тонкі, до того ж вони покриті змазкою, полегшуючи проникнення і ковзання. Поєднання природного змазки і штучного лубриканта може навіть полегшити дефлорацію.

10.Під час першого сексу не можна завагітніти

Насправді організм дівчини готовий до зачаття дитини приблизно в 11-12 років. Зачаття можливе навіть за наявності невинної пліви, наприклад, після орального сексу. І навіть взагалі без партнера. Як затверджують учені, в результаті дії високої температури незапліднена яйцеклітина може почати ділення. У яйцеклітині є тільки 23 хромосоми, якщо вона починає самостійно ділитися, хромосоми подвоюються. Після цього розвивається ембріон.
Помилковий заголовок — 10 vsasd ghj dnhfne ytdbyyjcns

28 Липня, 22:47

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван