Настільна версія
мова | язык

Тімберлейк пригостив російських охоронців обідом

29 Липня, 11:29

Поділитися:

Популярний співак і актор Джастін Тімберлейк, який недавно засвітився в фільмах "Соціальна мережа" і "Дуже погана училка", прибув до Москви разом з актрисою Мілою Куніс для відвідування прем'єри романтичної комедії "Друзі по сексу". Разом з акторами приїхав і режисер Вілл Глак, відомий за фільмом "Відмінниця легкої поведінки".

Після початку показу фільму співак вирішив повечеряти в одному з найдорожчих закладів Москви. Сівши за стіл, Тімберлейк запросив своїх охоронців приєднатися до нього. Російські сек'юріті не очікували від зірки такої привітності і не зрозуміли, що він хоче, поки Джастін не запитав здивовано, чому вони нічого не замовляють.

"В аеропорту Тімберлейк був дуже стриманим, майже не розмовляв і навіть іноді грубіянив. Наші співробітники звикли до такого ставлення, так що ми не звернули на це увагу. Однак через деякий час Джастін почав спілкуватися з нами, весело жартувати і вся незручність кудись пропала. Так і пройшов день, враження залишилися тільки позитивні. Джастіну дійсно було цікаво з нами спілкуватися, він виявився дуже душевною людиною, без жодного пафосу і натяку на зіркову хворобу", - поділився з журналістами один з охоронців, які працювали з Тімберлейком.

Від душі наївшись млинців з червоною ікрою і пельменів, співак оплатив рахунок за себе і своїх нових друзів. Пізніше артист повернувся в готель, щоб відпочити після довгого польоту.
Помилковий заголовок — Nsv,thktqr ghbujcnbd hjcsqcmrb[ j[jhjywsd j,sljv

29 Липня, 11:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон