Настільна версія
мова | язык

Соліст групи "SKAMC" Микола Ільїн знаходиться у реанімації!

1 Серпня, 13:17

Поділитися:

На соліста групи "SKAMC" Миколу Ільїна 16 червня здійснено жорстокий напад невідомих осіб неподалік від його будинку в місті Києві. У результаті нападу він отримав важку травму голови в наслідок чого нейрохірургами була терміново проведена складна операція. Зараз стан Миколи розцінюється як важкий, він вже практично місяць він бореться за життя в стані коми в реанімаційному відділенні однієї з київських клінік.

Розслідуванням даного інциденту вже активно займаються правоохоронні органи України і пізніше буде дана правова оцінка цій ситуації.

Продюсер групи "SKAMC" і колега Миколи - Максим Ситницкий висловлює щиру подяку всім друзям, знайомим, родичам і просто добрим людям, які в цю непросту хвилину підтримують Миколу і його батьків. До нас поступає велика кількість телефонних дзвінків і листів зі словами підтримки й пропозицій допомоги. З огляду на те, що людей з бажанням допомогти звертається багато, а фізичної можливості особисто контактувати з кожним немає, ми вказуємо реквізити по яких кожен бажаючий може зробити свій внесок у витратне лікування Миколи: 

"Правэкс-Банк", поповнення карткового рахунку 4612-7504-1107-2749

Всі новини про стан Миколи будуть публікуватись на офіційному сайті групи "SKAMC" - www.skamc.com, а свої питання, побажання і пропозиції Ви можете відправляти на електронну адресу - nіkolay@skamc.com Ми гарантуємо, що всі кошти перераховані Вами підуть на порятунок життя Миколи!
Помилковий заголовок — Cjkscn uhegb @ЫЛФЬС@ Vbrjkf Skmїy pyf[jlbnmcz e htfysvfwsї!
1 Серпня, 13:17

Поділитися:

navsi100.com

Теги: SKAMC

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Пелагея, Таїсія (Таісія)