Настільна версія
мова | язык

Хіт-паради на всі 100

1 Серпня, 18:44

Поділитися:

Раді представити Вашій увазі хорошу нагоду для того, щоб підтримати артистів у добірці хіт-парадів від нашого порталу. Щодня Ви можете віддавати голос за улюблену пісню чи кліп, якщо завітаєте на сторінку
navsi100.com/charts

Пропозиції, побажання, відгуки та музичні новинки Ви можете надіслати нам на e-mail: chart[at]navsi100.com

Просимо в темі вказувати назву хіт-параду для якого Ви написали лист. Підтримай кращих артистів кліком!



Тільки хітові відеокліпи змагаються за перемогу впродовж тижня і за цей час отримують ефіри на території всієї держави! 

Потрапити у хіт-парад На Всі 100 престижно, адже у ньому тільки вибрані. Ведучий Захар своєю розкутою манерою ведення щоразу приковує до екранів телевізорів нових глядачів. Дивіться найкращий рейтинг українських артистів у своєму місті або та офіційному каналі у мережі YouTube Хіт-парад оновлюється щотижнево. Голосуйте активно за улюблений відеокліп!



Популярні пісні змагаються за перемогу впродовж тижня щоб стати лідером радіоефіру!

Захар - ведучий зі стажем і він не дасть сумувати навіть найдепресивнішим слухачам. Крім того, програму прикрашають цікаві рубрики. Хіт-парад оновлюється щоп'ятниці і доступний для прослуховування на нашому порталі!



Такого хіт-параду ще точно в Україні не було!
Наші рідні артисти пропонують Вашій увазі роботи записані на експорт.

10 англомовних хітів змагаються за перемогу в проекті "UAUK". У кого краща вимова і зміст пісні вирішувати Вам! Голосуйте активно і Ваш улюблений артист здобуде таку довгоочікувану перемогу у хіт-параді англомовних хітів українських артистів "UAUK". Голосування триває впродовж місяця після чого у рейтинг пропонуються 2 наступні новинки.

Шановні артисти, Ваші пропозиції чекаємо на e-mail: chart[at]navsi100.com з темою "UAUK".



JAZZ in UA - Перший джазовий хіт-парад в Україні!

Як відомо, джазова музика досить швидкими темпами відроджується в Україні. У наших музикантів є не аби який потенціал і вони готові демонструвати високий рівень професійності! Наш портал підтримує українських джазових музикантів і пропонує Вам 10 композицій, які змагаються за перемогу у проекті "JAZZ in UA".

Якщо Ви не байдужі до українського джазу, чи просто любите якісну музику - голосуйте активно! Адже, хто кращий - вирішувати Вам! Голосування триває впродовж місяця після чого у рейтинг пропонуються 2 наступні новинки.

Шановні джазмени, Ваші пропозиції чекаємо на e-mail: chart[at]navsi100.com з темою JAZZ in UA.



Хіт-парад відеокліпів львівських артистів Промо-топ

У цього рейтингу вже є певна історія, адже сім років тому він виходив в ефір популярної львівської радіостанції «Львівська хвиля». Зараз хіт-парад Промо-топ відродився на сторінках нашого порталу для того, щоб популяризувати музику міста Лева. Відомі артисти та групи львівського шоу-бізу можуть представити свої відеошедеври у нашому рейтингу. Складовою Промо-топу є 10 базових сходинок та 2 новинки щомісяця.

Ви також можете долучитись до формування рейтингу, якщо проголосуєте або надішлете нам свій варіант новинки. Пропозиції чекаємо на e-mail: chart[at]navsi100.com з темою "promo-top".



Тепер Ви можете подати свою роботу у наш рейтинг і перемогти!
Ми з радістю поставимо якісну пісню у новий парад хітів - "Стартер"!

Ви будете почуті завдяки нашому порталу та новому хіт-параду для новачків у сфері нашого шоу-бізнесу, а також тих, хто не часто з'являється в ефірах національних телеканалів та радіостанцій.

Свої пропозиції до хіт-параду надсилайте на e-mail: chart[at]navsi100.com з темою starter.



Ми збираємо Ваших улюблених артистів з пострадянського шоу-бізного простору, щоб "запихнути" їх у популярну програму-чарт РУпор. Звичайно, усі відразу не помістяться, тому щотижня ми проводимо заміну двох найслабших учасників тими, які змогли прорватись в головну десятку.

Додати енергії Вашому улюбленому артисту чи групі можна всього одним кліком. Голосуй сам, розкажи друзям та поділись інфою з фан-клубом в соціальних мережах для того щоб улюблену пісню затягнути на першу позицію! Артисти за це не заплатять Вам, але це додасть їм наснаги для класної творчості у майбутньому!

РУпор - парад хітів із щотижневим оновленням відеокліпів.
Голосувати можна лише раз на день за одного артиста!

Вашого кумира немає у чарті? Вносьте пропозиції на e-пошту: chart[at]navsi100.com с темой РУпор.
Помилковий заголовок — {sn-gfhflb yf dcs 100

1 Серпня, 18:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день танцю

Сьогодні іменини святкують:

Агапія, Василиса, Галина, Ірина, Леонід, Ніка, Федора