Настільна версія
мова | язык

Алла Пугачова влаштувала сімейну вечерю

1 Серпня, 22:01

Поділитися:

Зібрати дорогих і близьких собі людей в Москві відразу всіх разом, завдання, мабуть, не з легких. Адже у кожного свої турботи - гастролі, зйомки та запису.

А фестиваль «Нова хвиля» в Юрмалі, який відвідав весь світ російського шоу-бізнесу, море і простий бриз, як ніколи підходять для теплої сімейної вечері.

Алла Пугачова, її дочка Христина Орбакайте з чоловіком, вірний супутник Максим Галкін, а також неповторні Філіп Кіркоров та Микола Басков, опинившись на балтійському узбережжі, не упустили можливості насолодитися товариством одне одного - повідомляє newsmusic.ru.

- Столик був заброньовано заздалегідь помічницею Алли Борисівни, тому ми навіть і не знали, що очікуємо таких важливих гостей, - розповіла Life Showbiz офіціантка ресторану. - Однак наші побоювання з приводу того, що зіркам не сподобається наша кухня або обслуговування, виявилися марними - вони вели себе, як звичайні відвідувачі.

Замовивши кілька салатів і легких закусок, артисти мило розмовляли, не помічаючи нічого і нікого навколо. Скуштувавши балтійських морепродуктів і побалакавши «про наболіле», імениті гості покинули ресторан.
Помилковий заголовок — Fkkf Geufxjdf dkfinedfkf csvtqye dtxth.

1 Серпня, 22:01

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день свободи слова в ЗМІ

Міжнародний день сонця

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Гаврило, Григорій, Микита, Олександр, Федір