Настільна версія
мова | язык

Маша Собко розповіла, як витратить призові 30 тисяч

2 Серпня, 16:48

Поділитися:

Українська співачка Маша Собко задоволена другим місцем на музичному конкурсі "Нова хвиля".

Про це вона заявила у коментарі Gazeta.ua телефоном з Юрмали.

"Ми зовсім не розчаровані, і для нас це не було здивуванням. В американця дуже сильний вокал. Взагалі в американців і африканців сильні голоси. Це все одно що порівнювати голоси Майкла Джексона та Філіпа Кіркорова. Єдине, дуже нервували коли вчора на "авторській пісні" майже всім учасникам суді ставили 11-ки, яким до того не ставили. І то той займає першу позицію, то той", - сказала вона.

За її словами, голоси на конкурсі перераховували тричі.

"У них був якийсь збій в системі, то за ніч голоси перераховували тричі. Нам поставили чотири десятки, а система порахувала п'ять. Вийшло, що не доставили одного балу. Потім перерахували і вже получилось, що ми розділяємо перше місце із американцем. І вже в неділю вранці перерахували втретє і виявилось, що таки ми зайняли друге місце. То це, звичайно, нерви нам трохи полоскотало", - розповіла співачка.

За друге місце в конкурсі в якості призу Маша Собко отримає 30 тис. євро.

"Скільки, 30 тисяч? Я вже і забула. Що зробимо з грошима? Ну, не буду лукавити, що потратимо ці гроші на благодійність чи віддамо дітям. Ми ще замаленькі для цього. У нас були дуже великі затрати на конкурс, то ми трохи їх відіб'ємо виходить. Також в планах зйомки другого кліпу на пісню "Гроза" і з осені хотіли б поїхати у всеукраїнський тур. Але передусім два дні будемо відсипатися", - зазначила вона.

Нагадаємо, Маша Собко стала другою на "Новій хвилі", набравши 340 балів. Перше місце зайняв американець Джейден Фелдер, в якого 341 бал. І третє місце посіла російська група "Н.А.О.М.І." із 339 балами.
Помилковий заголовок — Vfif Cj,rj hjpgjdskf? zr dbnhfnbnm ghbpjds 30 nbczx
2 Серпня, 16:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон