Настільна версія
мова | язык

Чоловік Сєдокової тримав її за руку під час пологів

2 Серпня, 23:44

Поділитися:

Екс-"ВІА Гра" Ганна Сєдокова, яка 24-го липня народила дочку у Лос-Анджелесі, відновлюється після пологів і приймає вітання.

У перший же день після пологів, за словами жінки, вона просто лежала, пише "E-motion".

"Просто лежала. Мені було важко вставати. Я взяла дві книги у шпиталь, читала й відновлювалася", - розповіла Сєдокова.

Наразі ж Аня, як вона каже, "уже приходить до тями".

"Спершу було важкувато, але ж без цього нікуди. Сьогодні вже все забулося, моє тіло повертається до колишніх форм і біль минає", - радіє вона.

Нагадаємо, співачка народила у клініці Cedars-Sinai.

"Це найкраща клініка у Лос-Анджелесі і одна з найперших у світі. Крім відмінних лікарів і сервісу вона перша за кількістю "зіркових дітей". Тиждень тому в ній з'явилися на світ діти Бекхемів, Кейт Хадсон, Мерайі Кері та інших голлівудських зірок", - похвасталася Сєдокова.

"Ми вибрали це місце ще й тому, що воно зовсім поруч із нашим будинком. Там немає золотих палат або величезних кімнат, просто персонал високого рівня. Але ж клініка - це навіть не головне, важливі золоті руки лікаря. І нам дуже з цим пощастило", - додала вона.

Нагадаємо, свою другу дочку Аня назвала Монікою. Хоча спершу дівчинка ризикувала стати Анастасією, але могла стати і Фібі: "Нам ще на першому УЗД сказали, що у нас буде дівчинка, тож варіантів вже стало менше. Але ми майже відразу вибрали два імені - Настуся або Моніка. Зупинилися на останньому. Я не знаю, звідки з'явилося це ім'я. Може тому що ми всю мою вагітність любили ввечері перед сном, у теплому ліжку подивитися серію улюблених "Друзів", і Моніка - це краще, ніж Рейчел або Фібі".

Хоча Аня не відкидає, що могла назвати доню на честь ліпшої подруги Моніки, "яка завжди випромінює лише позитив".

Із дочкою Сєдокова практично не розлучалася із перших хвилин її життя.

"А я практично не була сама. Весь час зі мною була моя маленька Моніка. Якщо дитина в нормі, її не забирають від мами. Вона з нею з першої хвилини життя. Мій чоловік ночував зі мною, а Аліночка приїжджала щодня після тренувань. Вона зараз проводить по 4 години, займаючись великим тенісом. Тож нам було навіть весело, ми не нудьгували", - запевнила співачка.

До речі, як розповіла екс-"ВІА-Гра", її другий чоловік Максим Чернявський був із нею весь час.

"Хоча я не хотіла його примушувати. Це дуже складно психологічно. Але він зробив вибір сам, і я рада, що він тримав мене за руку і казав найніжніші слова у світі", - поділилася вона.

Втім, пуповину дитині перерізав лікар.

Нагадаємо, старшу свою доньку Аліну Сєдокова народила у першому шлюбі - з футболістом Валентином Белькевичем. У другий шлюб - із бізнесменом Максимом Чернявським - Аня вступила у лютому 2011-го року.
Помилковий заголовок — Xjkjdsr C'ljrjdjї nhbvfd її pf here gsl xfc gjkjusd

2 Серпня, 23:44

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон