Настільна версія
мова | язык

Крим не відпускав Злату Огневич до столиці

3 Серпня, 12:21

Поділитися:

У неділю 31 липня в Міжнародному Дитячому Центрі "Артек" відбувся національний відбір на дитячий конкурс пісні "Євробачення 2011".

Злату Огневич запросили як члена журі. Співачка допомогла у виборі учасника від України на міжнародному конкурсі, який пройде вже в грудні у столиці Вірменії - Єревані. Також Злата Огневич виконала Гімн МДЦ Артек на урочистому закритті відбору.

Найскладнішим для мене, виявилося, судити дітей. Це зовсім не так, як з дорослими! Адже, практика в якості журі у мене була вперше. І кожна дитина талановита по-своєму. Але, так як Євробачення конкурс пісні, доводилося оцінювати пісню, хоча і про таланти конкурсанта я не забувала. Вже до кінця відбору голова йшла обертом! - Захоплено ділиться враженнями співачка. - Мені дуже сподобалася Щербак Мар'яна, артистичне дівчисько! Голос Вікторії Кобзар підкорив нас всіх, і були класні вокальні колективи, як, наприклад «Милашки». Дуже приємно, що росте нове талановите покоління і Україна може пишатися своїми талантами!

На цьому приємні моменти подорожі закінчилися, так як відлетіти творчій команді з Сімферополя вдалося лише перед другою годиною ночі (мали вилетіти о 16:00).

Ми потрапили якраз на початок страйку пілотів авіакомпанії «Аеросвіт» і наш рейс був першим, який скасували на невизначений час. - Поділилася Злата. - Коли ми дізналися, що полетіти нам вдасться не раніше ночі, довелося скасувати два ранкових інтерв'ю. Ми вирішили не гаяти час у аеропорті, і залишивши речі в камері схову вирушили гуляти містом.

Коли все ж літак вилетів, на борту виявилося не більше 10 чоловік, тому що більшість здали квитки, або поміняли рейси. Серед пасажирів був і продюсер співачки Альоші - Вадим Лисиця, у якого якраз настав День народження. Таким чином, уся галаслива компанія впродовж польоту весело і дружно святкувала цю подію.

Повернувшись до Києва Злата, продовжила підготовку до конкурсу «CrimeaMusicFest», який пройде на початку вересня, в Ялті. Також співачка продовжує активно гастролювати. Попереду заплановані виступи на «Золотому грамофоні», фестивалі «Пісні моря», а також на концерті присвяченому Дню Незалежності Україні.
Помилковий заголовок — Rhbv yt dslgecrfd Pkfne Juytdbx lj cnjkbws

3 Серпня, 12:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван