Настільна версія
мова | язык

Секс з коханою людиною змінює мозок

3 Серпня, 12:48

Поділитися:

Як вважають вчені, зі всіх біологічних видів, що живуть на землі, людина здатна відчувати найсильніший оргазм. До недавніх пір вважалося, що при зміні статевих партнерів бажання сексу посилюється і оргазм яскравіший, що і було виправданням зрад тих, хто виступає за полігамію, але сучасні американські вчені спростували це твердження. На їх думку, тривалому збереженню сексуального бажання сприяють не збільшення кількості статевих партнерів, а тривалі стосунки з єдиною коханою людиною.

Річ у тому, що під час статевих актів з людиною, до якої є почуття, мозок пристосовується під певного партнера і відчуває свої структури, взаємодіючи з іншими органами. Таке явище називається нейропластичністю.

Особливо посилений позитивний ефект нейропластичність дає в разі візуального контакту очі в очі» під час статевого акту. В цьому випадку спостерігається особливе поєднання партнерів і їх думок. Завдяки такому зоровому контакту збільшується вироблення нейромедіатора і гормону Допаміну, який є ключем до системи отримання задоволення від сексу.

На думку вчених, для досягнення найвищої насолоди сексуальний контакт має бути спільним актом, а не способом задовольнити своє бажання за допомогою тіла іншої людини. Егоїзм в даній ситуації обділяє самого егоїста. Ще на початку минулого століття австрійські психологи стверджували, що при збігу піків збудження продукується інтенсивніший оргазм в обох статей, - розповідає www.nastroenie.com.ua
Помилковий заголовок — Ctrc p rj[fyj. k.lbyj. pvsy.' vjpjr

3 Серпня, 12:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій