Настільна версія
мова | язык

Влад Дарвін підніме білий прапор у Орлівці

3 Серпня, 23:52

Поділитися:

Влад Дарвін виступить на музичному фестивалі «Золотий грамофон», де презентує свою нову пісню під назвою «Білий прапор».

Цього року фестиваль «Золотий грамофон» приурочений до 15-річчя «Русского радио». Концерти відбудуться 4, 5 і 6 серпня в Криму, на Золотому березі в Орловці під Севастополем. Співак і композитор Влад Дарвін виступить на сцені в якості гостя в другий день церемонії і презентує свій новий трек «Білий Прапор».

- Пісню «Білий Прапор» я присвячую всім людським відносинам, які зайшли в глухий кут. У мене у самого були такі відносини. Нічого! Час все лікує і ставить на свої місця, - розповів Влад Дарвін про свою нову композиції.

Вперше Влад виступить з танцювальним шоу від колективу «ВаБанк», для цього підготовлені спеціальні костюми і зшитий величезний білий прапор - пише gigamir.net.

- Балет «ВаБанк» - це колектив професіоналів. Постановка вийшла дуже стильною і стриманою, - так коментує Влад Дарвін прийдешню прем'єру.

У «Золотому грамофоні» також заявлені LOBODA, Авраам Руссо, Єва Польна, Євгенія Власова, Наталя Могилевська, Юлія Савічева, Ані Лорак, Мітя Фомін, Тіна Кароль та багато інших популярних артисти. Пряма трансляція концерту буде на Новому каналі.
Помилковий заголовок — Dkfl Lfhdsy gslysvt ,skbq ghfgjh e Jhksdws

3 Серпня, 23:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків