Настільна версія
мова | язык

Тимур Родрігез презентував танцювальний кліп

4 Серпня, 23:41

Поділитися:

Гуморист, актор і шоумен Тимур Родрігез, з недавнього часу записався до лав артистів і презентував новий танцювальний кліп на англомовну пісню "Out in space".

Нагадаємо, що основним місцем зйомок стала Данилевська мануфактура, яка на початку минулого століття була виробництвом, а зараз від неї залишилися лише мальовничі нетрі.

На думку Тимура, концепція кліпу унікальна для російського виконавця, адже він побудований виключно на хореографії. "Такого відео в нашій країні ще не було і я дуже радий цьому факту. Ми будемо багато танцювати, і коли люди подивляться відео хоча б один раз, у них відпадуть всі питання", - поділився з "Картою музики" Тимур Родрігез.

Режисером відео виступив Павло Худяков, раніше вже працював з Тимуром. "Тимур дуже довго готувався до цього кліпу. Дуже багато репетирував. Це один з найсильніших балетів під керівництвом Ігоря Рудника, який мені доводилося знімати", - розповів "Карті музики" Худяков.

У свою чергу публіка вже зробив десятки коментарів до кліпу. Так, наприклад, глядачі дивуються, чому кінець кліпу виявився обірваним. "Кліп закінчився на півслові .. Це тепер типу теж модно? Або фантазія у Худякова перервалася?", - Написав один з користувачів Інтернету.

У широку ротацію відео потрапить в першій половині серпня - пише siteua.org.
Помилковий заголовок — Nbveh Hjlhsutp ghtptynedfd nfyw.dfkmybq rksg
4 Серпня, 23:41

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

День банківських працівників України

Сьогодні іменини святкують:

Антон, Давид, Іван, Йосиф (Йосип, Осип), Ісидір (Сидір), Михайло, Степан (Стефан)