Настільна версія
мова | язык

Нагорний в день народження відмовився від квартири і машини

4 Серпня, 23:52

Поділитися:

Продюсер Тимофій Нагорний свій 42-ий день народження провів з дітьми в "Аквапарку".

"Для мене найголовніша радість і подарунок, коли діти поруч. Я себе відчуваю абсолютно щасливим в їхньому товаристві. Тому ми поїхали в "Аквапарк" і провели практично цілий день там. Каталися на атракціонах, пішли в ресторанчик, щоб відсвяткувати. Для мене це найбільша нагорода, коли поруч мої дітки", - розповів він Gazeta.ua.

Діти Нагорного підготували йому подарунок.

"Сказали, щоб тато був чистий і добре пахнув. Вони купили натуральні миючі засоби: мило, шампунь. Самі вибирали. Хоча найбільший подарунок, це коли вони тебе обіймають і кажуть, що дуже люблять. Вони співали англійською нові твори, які вивчили. Однак, коли у них емоції зашкалюють, не зрозуміло, що вони співають. Вони сміялися і перебивали один одного. Але це було здорово", - поділився продюсер Міки Ньютон.

Нагорний підкреслив, що дітям в "Аквапарку" дуже сподобалося.

"Вони готові там хоч кожен день бути. З води взагалі не вилазять, їх дуже складно було запросити навіть на святковий обід. Їм дуже подобається на атракціонах. Люблять, щоб тато катався з ними на цих гірках. Вони створені, щоб бути у воді. Вадик навчився плавати під водою, пірнає і любить коли його підкидають. А Каролінка плаває поки в жилеті", - зазначив він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Нагорний відвіз дітей на відпочинок до Євпаторії

Продюсер зізнався, що день народження не відзначав: "Можливо, в наступному році відзначу. Мене дуже багато зірок умовляють, щоб я щось зробив, придумав щось неймовірне. Подумаю і можливо на своїй батьківщині, місті Макіївка, зроблю подарунок і собі, і своїм співвітчизникам. Привезу зірок і зроблю концерт для мешканців радянського району міста".

Нагадаємо, Міка Ньютон, яка живе зараз в Америці, прислала Нагорному через кур'єра букет зі 101 троянди.

"Хоча мене найбільше вразила її листівка. Вона підписала її своєю рукою. Написала такі слова, що я не помітив, як з'явилася скупа чоловіча сльоза. Це дійсно дуже добра, відкрита, душевна людина. Я дуже радий, що доля мене звела з нею. Після цієї листівки мені ще більше хочеться щось для неї зробити і ще більше їй допомагати. Також вона подарувала книгу, про яку я мріяв, але ніколи не виходило її дістати. Не знаю, де вона її знайшла. Це дуже цікава книга. Промови великих людей, які перевернули світ. Я дуже давно її шукав, і якось у розмові з Мікою сказав, що мені хочеться таку книгу", - поділився колишній чоловік Лілії Подкопаєвої.

Нагорний зізнався, що йому подарували дуже багато подарунків.

"Не хочеться навіть перераховувати, оскільки я не люблю вихвалятися. Реально я відмовився від квартири, від машини, які хотіли друзі подарувати. Мені подобається однокімнатна квартира, яку я знімаю, - розповів він, зазначивши, що такі дорогі подарунки намагалися вручити йому певні великі підприємці, друзі по життю. - Я дякую Богу, що вони в мене є. Вони дуже переживають, як так можна жити: в панельному будинку, на 12 поверсі, де ліфт рідко працює. Один сказав, що хоче купити мені будинок, один хотів квартиру. Один хотів машину, просив тільки вибрати колір салону, який подобається: чорний, бежевий, білий або сірий. Мені подобається Ягуар нової моделі, який я побачив на "Євробаченні" у Дюссельдорфі. Друзі сказали, що вони є вже в Україні, хотіли умовити. Я сказав, що мене все влаштовує. Маршрутне таксі, метро в Києві ще ніхто не відміняв. А мені це приносить задоволення, дихати одним і тим же повітрям з народом, не підживлювати своє марнославство".
Помилковий заголовок — Yfujhybq d ltym yfhjl;tyyz dslvjdbdcz dsl rdfhnbhb s vfibyb

4 Серпня, 23:52

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин