Настільна версія
мова | язык

Ліл Вейна звинуватили у крадіжці пісні

5 Серпня, 21:21

Поділитися:

Продюсерська компанія Done Deal Enterprises звинуватила репера Ліл Вейна у крадіжці пісні "Bedrock", повідомляється на сайті All Hip Hop.

Згаданий трек входив до альбому "We Are Young Money" хіп-​​хоп-проекту Young Money Entertainment, ініційованого Ліл Вейном. Платівка представляє собою збірник композицій, записаний за участю друзів і колег репера. Зокрема, над треком "Bedrock" працювали Дрейк, Нікі Мінаж і Ллойд.

Альбом "We are Young Money" надійшов у продаж у грудні 2009 року. Композиція "Bedrock" була видана у вигляді синглу в березні 2010 року і зуміла піднятися до другого рядка чарта Billboard Hot 100 - повідомляє lenta.ru.

Тепер продюсери з Done Deal Enterprises стверджують, що написали пісню з такою ж назвою в 2009 році. Ліл Вейн нібито без дозволу використав фрагменти цієї композиції у своїй версії "Bedrock". Представники Done Deal Enterprises вимагають відшкодування збитку в розмірі 15 мільйонів доларів США. В якості відповідачів у оформленому компанії позові вказуються сам Ліл Уейн, а також лейбли Universal і Cash Money.

Судові слухання повинні відбутися 12 жовтня 2011 року.
Помилковий заголовок — Ksk Dtqyf pdbyedfnbkb e rhfls;ws gscys

5 Серпня, 21:21

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків