Настільна версія
мова | язык

Остання пісня Вайнхаус буде випущена в якості благодійного синглу

5 Серпня, 22:03

Поділитися:

Остання пісня, роботу над якою встигла завершити Емі, - нова версія класичної пісні 1930 Body and Soul, буде видана у вигляді благодійного синглу.

Трек, записаний британської соул-співачкою Емі Вайнхаус та американським співаком Тоні Беннеттом у березні 2011 року, буде виданий у вигляді благодійного синглу.

Йдеться про нову версію класичної пісні 1930 Body and Soul. Вайнхаус і Беннетт записали свій варіант композиції у студії Abbey Road у Лондоні. За словами Беннетта, це остання пісня, роботу над якою встигла завершити Емі.

Кошти, виручені від продажу синглу Body and Soul, будуть передані фонду, заснованому батьком виконавиці Мітчеллом Вайнхаусом. Фонд був створений для надання допомоги людям, що бажають позбутися від алкогольної та наркотичної залежності.

Згадана версія пісні Body and Soul також увійде в альбом Тоні Беннетта Duets II, який надійде у продаж 20 вересня 2011 року. Для цієї платівки співак також записав композиції з Андреа Бочеллі, Норою Джонс, Майклом Бублє, Шеріл Кроу, Леді Гагою та іншими виконавцями.

Нагадаємо, що Емі Вайнхаус була знайдена мертвою 23 липня 2011 року у своїй квартирі на площі Кемден-сквер на півночі Лондона. Їй було 27 років.

Причини смерті поки що не встановлені. 26 липня було проведено розтин тіла, проте ніяких офіційних висновків зроблено не було. Через два-чотири тижні мають з'явитися результати токсикологічних тестів, які, як очікується, проллють світло на смерть зірки.

Уайнхаус визнана однією з найуспішніших британських поп-зірок. Вона отримала п'ять премій Греммі та увійшла до Книги рекордів Гіннесса як " британська співачка, що виграла найбільшу кількість премій Греммі".
Помилковий заголовок — Jcnfyyz gscyz Dfqy[fec ,elt dbgeotyf d zrjcns ,kfujlsqyjuj cbyuke

5 Серпня, 22:03

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон