Настільна версія
мова | язык

Антоніо Бандерас боявся зустрічі з Мадонною

9 Серпня, 22:49

Поділитися:

Антоніо Бандерас зізнався, що злякався, після того, як йому сказали, що Мадонна відчуває до нього якісь почуття після їхньої першої зустрічі.

Актор, який раніше тільки сміявся над чутками про те, що Мадонна закохана в нього, розповів Harper's Bazaar про свою першу зустріч зі співачкою.

Бандерас, який був представлений Мадонні його другом і режисером Педро Альмодоваром, згадував, як у нього «поїхав дах», коли вони вперше зустрілися з нею, настільки він був приголомшений її славою - пише popcornnews.ru.

«У той час я не розмовляв по-англійськи. Коли ми вечеряли, вона говорила дуже багато, але, чорт, я нічого не розумів. Я просто божеволів від того, що сидів так близько з Мадонною. Вона була вже дуже популярною, а ми були просто місцевими жителями», - пояснив він.

Однак коли акторові сказали, що він зацікавив Мадонну, Бандерас сказав, що вона занадто впливова. «Це було частково приємно, коли хтось сказав:« Ти їй дуже подобаєшся ». На що я відповів: «О, правда? Я й гадки не маю, що мені робити. Я маю на увазі, я одружений (на першій дружині)». Так нічого й не сталося. Я тоді так злякався, тому що вона така сильна жінка. Я не хотів бути хлопчиком Мадонни. Добре це чи погано, я просто хотів, щоб у мене був своя кар'єра».
Помилковий заголовок — Fynjysj <fylthfc ,jzdcz pecnhsxs p Vfljyyj.

9 Серпня, 22:49

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон