Настільна версія
мова | язык

Міка Ньютон поносила на ногах срібла на $15 000

9 Серпня, 23:29

Поділитися:

В Америці, куди співачка Міка Ньютон перебралася з червня цього року, продюсери почали роботу над її новим іміджем.

Новий стиль Міки Ньютон її стиль має бути максимально зорієнтованим на міжнародного слухача. Так вважає продюсер Ренді Джексон, з якими нині співпрацює представниця України на "Євробаченні-2011", пише "Welldone pr-agency".

А днями відбулася перша фотосесія Міки у новому образі. Тож їй довелося приміряти близько 20 різних образів, з яких безпосередньо для зйомки було обрано 7.

"Якщо хтось думає, що фотосесія - це легко, я готова вас засмутити! Це нелегка праця і постійна напруга. Причому весь час зйомки ми всі напоготові: фотограф, стиліст, візажист, модель, продюсер, світлотехнік..," - каже Ньютон.

"Я тут переміряла стільки одягу, що мені ще пару тижнів не захочеться заходити до магазину", - розповідає Міка.

До речі, стиліст зйомки буквально за пару днів до фотосесії працювала над новим кліпом Кеті Перрі і повністю розробила концертні вбрання для нового туру Майлі Сайрус.

Апогеєм фотозйомки став останній образ, в якому Ньютон взули у дизайнерські колекційні туфлі зі справжнього срібла. Важить пара такого взуття понад 4 кілограми. Ходити у них практично неможливо.

Але срібне покриття та напівдорогоцінне каміння, яким оздоблені туфлі, роблять їх справжнім витвором мистецтва. Вартістю понад 15 000 доларів.

"Мій стиліст відкопала їх з великим трудом спеціально для цієї зйомки. Прийти навіть постояти на червоній доріжці у такому взутті я б не наважилася - вони важкі і пересувати ноги складно. Але дуже гарні. Гадаю, автор їх створював не з практичною метою. Ця пара відмінно доповнила мій образ", - впевнена білявка.

"А ще у зйомки взяли участь ексклюзивні туфлі з неймовірно гарним каблуком з дорогоцінного каміння - під спалахами вони дуже гарно блищали. Вони трохи дешевші за вартістю - близько 4 000", - похизувалася співачка, яку протегує донецький бізнесмен Тимофій Нагорний.

Чудернацьке дороге взуття стилісти для Міки комбінували з креативними майками і химерними головними уборами. Як гадає співачка, все вийшло дуже стильно.

А результат фотосесії можна буде побачити вже незабаром - цієї осені з виходом першого синглу Міки Ньютон.
Помилковий заголовок — Vsrf Ym.njy gjyjcbkf yf yjuf[ chs,kf yf ;15 000

9 Серпня, 23:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон