Настільна версія
мова | язык

На Альошу, Влада Дарвіна та інших зірок напав скінхед із канцелярським ножем

9 Серпня, 23:46

Поділитися:

25 липня в селищі Славське на Львівщині на українських зірок напав скінхед із канцелярським ножем. Про це Gazeta.ua розповів очевидець події режисер та кліпмейкер Філіпп Рожен.

"Був день міста Славського, на яке ми поїхали великою компанією. Влаштували пікнік біля водоспаду. Всі, хто проходив повз брали автографи, бо десь 20 зірок шоу-бізнесу зібралися разом. Був я, мій брат Андрій (кліпмейкер — ред.), Тарас Тополя з "Антитіл", Альоша, гуру-аранжувальник Лисиця та Влад Дарвін", - повідомив Рожен.

Серед білого дня до зірок підійшли кілька скінхедів.

"Раптом бачимо в 15 метрах від нас з'явилися три скінхеда. Сидять і дивляться в наш бік. А серед нас же була мулатка — Саманта, дівчина мого брата. Один зі скінів, наймолодший підійшов ближче, тримаючи руки за спиною. Йому років 17, в гріндерах і підтяжках. Каже: "Водки дай!". Ми йому сказали, щоб нормально попросив. Він знову: "Водки дай!". Запитали, чи він скінхед. Виявилось, що він зі Львова і їхня скінхедівська організація називається "Масква", а батьки в нього "русскоговорящие", - сказав Філіпп Рожен.

"Поруч стояла Альоша — курила кальян. А Саманта стояла далі, за столом. Він би до неї не добрався. Але міг постраждати будь-хто з нас. Тут один з наших зайшов за спину цього чудака, заламав того і вибив з його рук канцелярський ніж для паперу. Тобто цей подонок прийшов в тусовку з ножем просити водку. Ясно, що ми з ним зробили. Перший, хто вирубив його ударом — це Тополя із "Антитіл". Як почали місити його. Підбігає Лисиця кричить: "Не чіпайте його! Давайте сдамо ментам". Потім ще спіймали іншого скіна, а третій втік. Отака реальна історія трапилася. Всі були в шоці, бо розуміли, що ця вечірка могла мати дуже поганий фінал. Навіть старші скіни бояться оцих безбашених 17-літніх, бо для них це самоствердження. І в голові нічого ще немає", - зазначив Рожен.

Нагадаємо, зараз брати Рожен знімають стрічку "Легка як пір'їнка". Це історія нігерійської дівчини, яка приїхала навчатися в Україну. У Києві вона закохується в колишнього скінхеда. Продюсер Філіпп Рожен каже, що сюжет фільму частково запозичений з "Американської історії Х".
Помилковий заголовок — Yf Fkmjie? Dkflf Lfhdsyf nf syib[ pshjr yfgfd crsy[tl sp rfywtkzhcmrbv yj;tv

9 Серпня, 23:46

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван