Настільна версія
мова | язык

Репер з Outkast заарештований за контрабанду наркотиків

9 Серпня, 23:57

Поділитися:

Учасника популярного реп-дуету Outkast заарештували в Майамі за звинуваченням у зберіганні наркотиків. Адвокат виконавця пізніше повідомив, що співака звинувачують у "контрабанді".

36-річний "Біг Бой", чиє справжнє ім'я Антван Паттон, був затриманий у минулу неділю в Майамі. При обшуку в його квартирі служителі правопорядку виявили певну кількість заборонених препаратів.

Реперу загрожує судовий розгляд і тюремне ув'язнення.

Нагадаємо, що "Біг Бой" відомий насамперед як учасник реп-групи Outkast, яка випустила за останні роки шість платинових альбомів і завоювала шість "Греммі".

Також сьогодні стало відомо, що 6 серпня рано вранці у Києві знешкодили організовану злочинну групу наркоторговців із міжнародними зв'язками, одним з учасників виявився відомий український рок-музикант.

За словами начальника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, затримали бас-гітариста однієї з українських рок-груп. Деякі ЗМІ поширили інформацію про затримання учасника гурту Green Grey Дизеля.

Однак сама група Green Grey спростувала інформацію про затримання Дизеля.

Як повідомила колишній директор Green Grey, менеджер міжнародного музикального фестивалю Summer Sound Лідія Клов, Green Grey нині в повному складі перебуває в Одесі на фестивалі.
Помилковий заголовок — Htgth p Щгелфые pffhtinjdfybq pf rjynhf,fyle yfhrjnbrsd

9 Серпня, 23:57

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Василь, Степан (Стефан)