Настільна версія
мова | язык

Раідіоведуча Соня Сотник представляє свою сольну програму "Сонник №1"

10 Серпня, 22:37

Поділитися:

23 вересня в столичному клубі «Бінго» відбудеться перший великий сольний концерт популярної радіоведучої Соні Сотник.

В шоу, що отримало назву «Сонник №1» також візьмуть участь друзі Соні Сотник – колега по ранковому радіо-шоу «Камтугеза» Сергій Кузін, легендарні «Брати Гадюкіни» - Ігор Мельничук та Павло Крахмальов, група «Говорящая Говядина» та інші музиканти. Унікальну візуалізацію концерту «Сонник №1» створюватиме театр тіней «PapaSony».

«Ну, звичайно, перше питання, яке всі будуть ставити, а чого це ти заспівала в 35? – випереджає Соня Сотник, і дає відповідь на «запитання №1» - І я не можу на нього відповісти, хоча просто згадую, що збиралася співати в 14, але тоді один розумний чоловік сказав: «Якщо є на Землі хоч одна справа, яку ти можеш робити, що б не співати, то не співай». І такі справи постійно з’являлися, а гітара і дудка були засунуті за піаніно «Україна». Я постійно ставила собі те питання, і отримувала на нього однозначну відповідь - так. Музику повинні писати музиканти. Співаки повинні співати. Поети писати вірші. Я настільки утвердилася в цій думці, що пару спроб від друзів витягти мене на сцену сприймалися, як жарт і авантюра. Але настає такий час, коли ти не співати вже не можеш, хоча справ вистачає ... але всі ці справи стають маленькими і не важливими».

Розмаху, з яким готується «Сонник №1» позаздрять багато українських рокерів. Не кожний артист сьогодні відважиться виступити у великій концертній залі, та здатен створити та організувати видовищне шоу, яким стане перший сольний концерт Соні Сотник. В шоу «Жінки №1» українського радіоефіру також візьмуть участь її друзі: колега по ранковому шоу «Камтугеза» Сергій Кузін, легендарні «Брати Гадюкіни» - Ігор Мельничук і Павло Крахмальов, групи «Говорящая Говядина», «CoMaha», та «Ghurt YO Ghurt», а також Марк Токар та Jalsomino.

«Ми давно знайомі з Сонею, і я завжди знав, що вона талановитий персонаж – розповідає музикант та композитор Олексій Большой - Те, що вона робить на радіо, мені особисто дуже подобається, що й зрозуміло - це ж рок! Відносно Соніної пісенної творчості, то мене приємно вразила одна річ. Я мало зустрічав жінок, які однаково щиро поводяться як в житті, так і на сцені. Адже жінки в більшості своїй актриси. Соня справжня!».

«Перед її майбутнім концертом я сам хвилююся, ніби це мені доведеться виступати, чесно. Але, головне, я знаю напевно - Сонька і зробить все «по-чєстноку», не вміє по-іншому» - каже колега Соні Сотник по ранковому шоу «Камтугеза», продюсер «Фабрики Зірок - 4» Сергій Кузін.

Репетиції та підготовка «Сонника №1» розпочалася ще в липні, а найближчими днями спільно з музикантами «Братів Гадюкіних» Ігорем Мельничуком і Павлом Крахмальовим стартує запис нових пісень Соні Сотник на студії «Гадюкіни Рекордз».
Вже менше, чим за місяць буде презентовано кліп на пісню «5-й размер».
Помилковий заголовок — Hfslsjdtlexf Cjyz Cjnybr ghtlcnfdkz' cdj. cjkmye ghjuhfve @Cjyybr #1@

10 Серпня, 22:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день пам'яті та примирення

Міжнародний день Червоного Хреста

Сьогодні іменини святкують:

Марк, Селіверст (Сильвестр)