Настільна версія
мова | язык

Пугачова з Галкіним розписалися

10 Серпня, 23:34

Поділитися:

Алла Пугачова вже сміливо може називати Максима Галкіна законним чоловіком. Як дізналася "Сегодня" з джерела у московському оточенні Галкіна, 62-річна співачка і 35-річний гуморист уже офіційно розписалися.

Церемонія відбулася кілька днів тому в Москві. "Алла і Максим хотіли зробити це ще в квітні, під день народження Філіпа Кіркорова (екс-чоловік Примадонни 30 квітня відзначав 44-річчя - ред.), - розповів нам джерело з оточення Галкіна. - Але тоді щось не склалося, так що стосунки зареєстрували тільки тепер".

Хто став свідком зоряної пари, як, загалом, і всі подробиці церемонії, - таємниця за сімома печатками. В оточенні Пугачової цю інформацію не підтвердили, але і не спростували. "Я уявлення не маю, розписалися вони чи ні, - сказала нам директор співачки Олена Чупракова. - Найближчим часом Алла не буде робити жодних офіційних заяв з цього приводу".

А ось з приводу того, що все-таки змусило пару нарешті розписатися (нагадаємо, Пугачова і Галкін разом уже майже десять років), то, як розповіли нам в московському оточенні Алли Борисівни, чималу роль тут зіграли фінанси.

"Алла більшу частину грошей влала в особняк Максима, а це ж величезне будівництво, - сказав нам наш московський співрозмовник. - Плюс у них є ще спільний бізнес, спільні грошові вкладення. Тому їхня реєстрація - це було цілком очікувано, адже фінансовий бік їхніх взаємин не те щоб змушує, але припускає зробити їх сімейними. Так що, можна сказати, на розпис Аллу надихнув сімейний бізнес".

Особняк (він же - замок) Максима Галкіна в селі Грязь під Звенигородом - справді досить витратний об'єкт. Як ми вже повідомляли, це величезна шестиповерхова будівля з червоної цегли, оздоблена мармуром, обійшлася гумористові в 10 мільйонів євро, а на внутрішні роботи витратили ще 30 мільйонів.

"У мене грошей немає - все на будинок пішло", - напівжартома скаржився в інтерв'ю "Сегодня" Максим. До речі, Алла Борисівна в замок до Максима переїхала наприкінці липня і, незважаючи на те, що роботи з оздоблення кімнат ще не зовсім завершені, вже приймає там гостей.

Нагадаємо, що чутки про весілля Пугачової і Галкіна ширилися вже давно. Російська преса стверджувала, що пара одружилася ще в 2007 році: обряд нібито пройшов у церкві Святої Трійці в Єрусалимі, де раніше Примадонна вінчалася зі своїм попереднім чоловіком Філіпом Кіркоровим.
Помилковий заголовок — Geufxjdf p Ufkrsybv hjpgbcfkbcz

10 Серпня, 23:34

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день охорони праці

Сьогодні іменини святкують:

Анастасій, Анастасія, Андрій, Василиса, Віктор, Кіндрат, Лук'ян, Мстислав, Трохим, Яків