Настільна версія
мова | язык

Трохи про Бібера

22 Лютого, 17:39

Поділитися:

Джастін Бібер народився 1 березня 1994р. в місті Стретфорд канадської провінції Онтаріо. Займатися співом Джастін почав всього кілька років тому. З двох років він виявляв інтерес до музичних інструментів, зокрема дуже любив ударні. 

У дитинстві Джастін постійно займався музикою. Тому на сьогоднішній день співак може похизуватись тим, що вміє грати на гітарі, ударних та клавішних інструментах. 

Відправною точкою в біографії співака став 2007 рік. Він переспівував пісні знаменитих співаків на відеокамеру і викладав ці ролики на YouTubе, і незабаром у нього з'явилися шанувальники, які ще в 2007 стверджували, що співак багато досягне і стане відомим. 

Джастіна відкрили саме завдяки YouTube. Це зробив Скутер Браун, який і зв'язався з його родиною. Він відправив тринадцятирічного Джастіна до Атланти для зустрічі з Ашером. Відомий співак хотів укласти контракт із ним там, але у Джастіна була ще й зустріч з Джастіном Тімберлейком. 

Зрештою співак уклав контракт з Ашером. «Угода Ашера була вигіднішою», - говорить він. Так у жовтні 2008 Джастін підписав свій перший контракт із звукозаписуючою компанією. 

У 2009 році вийшов перший сингл в біографії Джастіна Бібера - «One Time». Пісня одразу ж стала хітом. Божевільні фанатки билися за прихильність молодого співака. Вже через тиждень після виходу ця пісня зайняла 12 місце в рейтингу «Canadian Hot 100». 

У Джастіна вже зняті 6 кліпів на його пісні: «One Time», «One Less Lonely Girl», «Baby», «Never Let You Go», «Eenie Meenie», «Never Say Never», «Somebody To Love». У нього є альбом «My World», який вийшов 17 листопада 2009 року, і альбом «My World 2.0» - він вийшов 23 березня.
Помилковий заголовок — Nhj[b ghj <s,thf
22 Лютого, 17:39

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван