Настільна версія
мова | язык

Борис Моїсеєв: "Набридли мужики, завів собі бабу!"

10 Серпня, 23:42

Поділитися:

Поп-співак Борис Моїсеєв найняв собі водія-жінку. "Усі кажуть, що баба за кермом - це мавпа з гранатою! Я таким людям відповідаю: "Ідіть в ж...у!", - заявив він.

Російський поп-співак Борис Моїсеєв дійшов висновку, що жінки набагато кращі за чоловіків, зокрема, якщо вони - водії.

Нещодавно в житті Моїсеєва з'явилася жінка, яка супроводжує артиста скрізь: у магазині, на концерті і на прогулянці. Щоб уникнути пліток, співак сам представив її публіці. Виявилося, що жінка – його новий водій.

"Вона мій новий водій. Набридли мужики! От і завів собі бабу", - розкрив Моїсеєв секрет своєї супутниці журналу "Таємниці Зірок".

Жінка працює у Моїсеєва вже місяць і своїм начальником дуже задоволена. Та й співакові її манера водіння припала до душі. "Усі кажуть, що баба за кермом - це мавпа з гранатою! Я таким людям відповідаю: "Ідіть в ж ... у!" Жінки-водії - найкращі" - переконаний артист.

Нагадаємо, нещодавно Моїсеєв переніс інсульт, після чого вирішив кардинально змінити своє життя.

"Я переосмислив своє життя. Для мене всі матеріальні цінності відійшли на другий план. Я не бажаю більше брати участь у будь-яких інтригах і грати чужі ролі. Я хочу бути самим собою. Без провокацій і скандалів" - зізнався він в одному з нещодавніх інтерв'ю.
Помилковий заголовок — <jhbc Vjїct'd^ @Yf,hblkb ve;brb? pfdsd cj,s ,f,e!@

10 Серпня, 23:42

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Євтихій (Євтух), Єремій (Ярема), Мефодій