Настільна версія
мова | язык

Шинед О'Коннор шокувала своїм виглядом!

11 Серпня, 12:37

Поділитися:

У роздобрілій тітці в окулярах, з оголеним пузом і розп'яттям на грудях не впізнати колишню крихітку ірландську співачку Шинед О'Коннор.

У 1990 році всіх вразили її пронизливі очі. У кліпі на пісню Прінса Nothing Compares 2u двадцятичотирирічна Шинед співала, а по божественно красивому обличчю котилися сльози. Було видно, що вони справжні — після зйомок Шинед розповідала, що рядки пісні змусили її розчулитися і пригадати складні стосунки з її покійною матір'ю. Емоційні проблеми переслідували ірландську співачку майже все її життя, а в 1999 році вона навіть намагалася накласти на себе руки, - розповідає www.stars.glavred.info

Зараз їй 44, вона жива і неушкоджена і у неї четверо дітей від чотирьох різних чоловіків. О'Коннор давно перестала стежити за своїм зовнішнім виглядом, і ми навіть не беремося коментувати вбрання, в якому вона з'явилася на бек-вокалі у реггі-виконавця Натті Уейлера на концерті в Ірландії. Це був її перший виступ за останні п'ять років на батьківщині, і Шинед отримала море задоволення. До речі, у вересні цього року вона планує випустити новий альбом, який називатиметься дуже символічно, — Home.
Помилковий заголовок — Ibytl JэRjyyjh ijredfkf cdjїv dbukzljv!

11 Серпня, 12:37

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Денис, Кіндрат, Федір