Настільна версія
мова | язык

Юркеш закриє перший день фестивалю «Захід-2011»

11 Серпня, 14:36

Поділитися:

Легендарний рок-колектив «Юркеш» на чолі з фронтменом Юрієм Юрченко закриють перший день наймасштабнішого в Україні музично-мистецького фестивалю – «Захід -2011», який проходитиме з 19 по 21 серпня.

Щороку фестиваль змінює місце своєї локації: у 2009 – «Захід» був проведений у Звенигороді, у 2010 - в Старосільському замку, цього року у зв'язку з неймовірним ажіотажем організаторам довелось шукати місцину, яка б змогла вмістити всіх, хто шаленіє від справжньої української музики, сучасної української літератури, поетичних слемів, художніх виставок, майстер-класів та інших автентичних та сучасних напрямків українського мистецтва. Саме тому місцем проведення обрано с. Родатичі, що за 30 км від Львова на базі відпочинку Сонячна галявина.

Цього року на фестивалі буде дві сцени. Музичну частину представлятимуть два білоруські колективи Sciana і Terrakod – переможці фестивалю Mens Fest, а також більше ніж 40 кращих гуртів України:
Юркеш, Діля, Ot Vinta, Крихітка, Мертвий Півень, Димна суміш, the Вйо, Тінь сонця, Фліт, O.Torvald, Роллікс, Lюк (дует), Гуцул Каліпсо, Оркестр Че, Холодне сонце, На відміну від, Merva, Кораллі та багато інших.

Крім музичного наповнення програми на фестивалі буде не менш потужна літературна частина: Поваляєва, Грицько Семенчук, Іздрик, Влад Шубєнков, Олег Короташ, Богдан-Олег Горобчук, Павло Коробчук, Сергій Пантюк, а також буде проведено чемпіонат по слему.
Помилковий заголовок — >hrti pfrhb' gthibq ltym atcnbdfk. «Pf[sl-2011»
11 Серпня, 14:36

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Георгій (Єгор), Данило, Ніл, Серапіон