Настільна версія
мова | язык

«Дискотека Аварія» записала саундтрек до мультсеріалу

11 Серпня, 23:29

Поділитися:

З 27 серпня канал Disney розпочне показ комедійного мультсеріалу «Рибологія», який вже придбав велику популярність у американських глядачів.

У створенні музичної частини нового серіалу, в центрі сюжету якого - кумедні історії з життя рибок-старшокласників, взяли участь солісти групи «Дискотека Аварія», вони виконали головну пісню багатосерійного мультфільму.

«Ми дуже щасливі, що така компанія як Disney, яку ми всі знаємо з дитинства, запропонувала нам взяти участь у їхньому новому проекті, - діляться своїми враженнями з «Новинами шоу-бізнесу NEWSmusic.ru» учасники «Дискотеки Аварії». - Ми вже бачили деякі серії і можемо з упевненістю сказати, що «Рибологія» - дуже веселий і радісний мультик. Так що ми самі чекаємо його виходу на екрани і в міру можливості будемо обов'язково дивитися».

Глядачів каналу Disney чекають захоплюючі історії про трьох кращих друзів рибок, Бі, Майло і Оскарі, мешканців акваріума в зоомагазині. Тут вони ходять в школу, займаються спортом, грають і стикаються з тими ж життєвими обставинами, що і їхні людські однолітки. Але часом їх чекають абсолютно незвичайні ситуації, як, наприклад, атака гігантського лобстера або шкільна екскурсія до клітки хом'яка - повідомляє newsmusic.ru.

Російські телеглядачі зможуть побачити перший сезон цього серіалу, а також почути титульну пісню у виконанні Миколи Тимофєєва, Олексія Сєрова та Олексія Рижова з групи «Дискотека Аварія», наприкінці серпня 2011 року на каналі Disney.
Помилковий заголовок — «Lbcrjntrf Fdfhsz» pfgbcfkf cfeylnhtr lj vekmncthsfke

11 Серпня, 23:29

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Антон (Антоній), Ардаліон, Євстафій (Євстахій, Остап), Іван, Мартин