Настільна версія
мова | язык

Роcійська молодь просто неба збирає гроші на вбивство Тіматі

11 Серпня, 23:55

Поділитися:

У центрі Єкатеринбурга йде збір грошей "на вбивство" відразу двох представників сучасної поп-культури. На виручені кошти двоє невідомих уральських активістів хочуть усунути російського репера Тіматі і канадського музиканта Бібера.

Для збору грошей задіяний найвірніший спосіб - їх просять у перехожих. Потенційні "кілери" розмістилися біля ганку ТЦ "Успенський", передає "Новый Регион". Це дві молоді людини, біля ніг яких лежить шматок картону з виведеною ручкою фразою: "На вбивство Тіматі і Бібера". Ім'я другого виконавця приписано нижче і зовсім крихітними буквами. Мабуть, збирачі грошей справедливо вирішили, що молодіжний виконавець з Канади не знайомий широкому колу росіян.

Назвати свої імена молоді люди відмовляються. На запитання, навіщо їм знадобилося вбивати Тіматі (Тимур Ільдарович Юнусов, відомий під псевдонімами Тіматі), лаконічно відповідають: "Тому що він нас дратує". Скільки вдасться зібрати - поки не знають.

"Збирати гроші почали сорок хвилин тому. Спочатку розраховуємо виручити чотири тисячі рублів на квитки до Москви. А там видно буде", - говорить один з хлопців.

На питання - скільки, на їхню думку, необхідно, щоб здійснити всі плани, подумавши, відповідають: "Два мільйона".

Додамо, що завтра молоді люди мають намір знову прийти до ТЦ "Успенський" і продовжити збір коштів. Вони стверджують, що "на вбивство" Тіматі перехожі дають охоче: "Спочатку йдуть похмурі, потім бачать напис, посміхаються і кидають дріб'язок".
Помилковий заголовок — Hjсsqcmrf vjkjlm ghjcnj yt,f p,bhf' uhjis yf d,bdcndj Nsvfns

11 Серпня, 23:55

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день солідарності молоді

Сьогодні іменини святкують:

Антип, Іван, Яків