Настільна версія
мова | язык

Маша Собко: "До Євробаченню я поки не готова"

11 Серпня, 23:58

Поділитися:

Після того, як всього один бал відділив Машу Собко від першого місця в Новій хвилі, закономірним стало питання, чи не збирається співачка випробувати свої сили на іншому пісенному конкурсі - Євробаченні.

Яскрава зовнішність, що запам'ятовується, приємний тембр, хвиля популярності, яку Маші забезпечило друге місце в Юрмалі - все це дозволяє думати, що Нова хвиля стане для співачки сходинкою до більш пафосного і масштабного конкурсу. Але у Собко є свої думки з цього приводу - пише gigamir.net.

- До Євробачення потрібно бути готовим, - сказала співачка під час онлайн-конференції з читачами "КП". - Потрібна хороша пісня. Поки з мене досить різних конкурсів, я хочу зайнятися творчістю. Якщо їхати на Євробачення, потрібно зайняти 1-3 місця, на менше я не згодна. От коли ми будемо готові, тоді поїдемо.

До речі, скоро ми почуємо україномовну пісню у виконанні Маші. Пісня буде називатися "Бiлім полум'ям", автор тексту - Діана Гольт. Зараз йде робота над аранжуванням нової композиції.

- Я чекаю з нетерпінням появи цієї пісні, - поділилася з читачами Собко. - Люблю українські народні пісні. Я в хорі співала, і акапелло співаю українські народні пісні. З недавніх пір веду концерти українською мовою, хоча мені трохи складно. Я з російськомовної родини. Але вчуся.
Помилковий заголовок — Vfif Cj,rj^ @Lj "dhj,fxtyy. z gjrb yt ujnjdf@

11 Серпня, 23:58

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день інтелектуальної власності

Сьогодні іменини святкують:

Артемон