Настільна версія
мова | язык

День народження Олександра Пономарьова: «Струнко!»

14 Серпня, 11:48

Поділитися:

9 серпня народний артист України Олександр Пономарьов відзначив у родинному колі свій 38-ий День народження, а масштабне святкування запланував на 12 серпня у заміському ресторані «Партизан». Вже кілька років поспіль свої дні народження співак відзначає у певному стилі, цього року вечірка відбулася у військовій тематиці.

Відповідний дрес-код свята змусив багатьох гостей поповнити власні гардероби одягом у стилі мілітарі та камуфляж. Деякі друзі співака «записалися» у військово-морську частину та «висадилися на берег» у тільняшках, чим дуже потішили винуватця свята. Сам Олександр Пономарьов з’явився на власний день народження на БРДМі (броньована розвідувально-дозорна машина), а потім вирушив до ресторану зустрічати гостей, серед яких були помічені: дизайнери Оксана Караванська та Сергій Єрмаков, народна актриса Людмила Смородіна, радіоведучі Сергій Кузін та Анатолій Анатоліч, генеральний директор групи каналів «1+1» Олександр Ткаченко, Ірина Іонова, Олександр Асаулюк, дружина Остапа Ступки Ірина з донькою, Олександр Семирядченко, учасники проекту «Голос країни» та інші.

Які подарунки отримав співак на свій день народження – невідомо, Олександр іще не встиг їх відкрити, але нам вдалося дізнатися, що від сина співак отримав м’яку іграшку, від дочки Євгенії – парфуми, від прихильників – пазл із власною фотографією, друзі артиста подарували Олександру полотно та масляні фарби для чергового шедевра, адже співак також захоплюється малюванням. Не обійшлося і без музичних сюрпризів від учасників «Голосу країни»: Ірина Пойзен, Влад Ситнік, Даша Мінєєва та Катя Грачова заспівали для Олександра Пономарьова, тим самим привітавши тренера зі святом. Окрім того, від своїх підопічних співак отримав актуальний подарунок – генератор випадкових відповідей, який має полегшити вибір тренера під час шоу «Голос країни» на «1+1».
Під вечір на святі з’явилася Діана Арбєніна з шоломом на голові, який і виявився подарунком для Олександра Пономарьова, адже співак дуже любить їздити на своєму мотоциклі Honda Valkyrie Runе. Останніми серед гостей на свято прийшли співачка Руслана з чоловіком Олександром Ксенофонтовим. Пара подарувала Олександру Пономарьову величезну картину із Швейцарії.

Під вечір гостей розважав сам винуватець свята, влаштувавши джейм-сейшен: разом із друзями співак грав на барабанах, потім на клавішних і зрештою зробив виняток – заспівав на власному дні народження.
Помилковий заголовок — Ltym yfhjl;tyyz Jktrcfylhf Gjyjvfhmjdf^ «Cnheyrj!»
14 Серпня, 11:48

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні іменини святкують:

Онисим, Степан (Стефан)