Настільна версія
мова | язык

Короткі спідниці допомагають жінкам жити довше

15 Серпня, 13:23

Поділитися:

Чим менше жінка носить на собі одягу, тим більше у неї шансів на довге життя. Так вважають британські учені, які провели дослідження за участю п'яти тисяч жінок старше 70 років.

Автор і керівник дослідження антрополог сер Едвін Буркхарт розповів, що після дослідження він і його колеги були шоковані встановленим фактом: чим менше одягу носить жінка за все життя, тим більше шансів у неї дожити до похилого віку, повідомляє портал "Новини по максимуму".

Учені мають декілька теорій, що пояснюють такий взаємозв'язок. По-перше, одяг містить залишки хімічних речовин, що застосовуються при чищенні і пранні, які, реагуючи на піт, можуть утворювати з'єднання, проникаючі в шкіру і негативно впливаючі на здоров'я.

По-друге, відзначає "Раут. ру", жінка у відвертому одязі приваблює чоловіків і має більше шансів вийти заміж. Відомо, що здоров'я родинних людей краще і живуть вони довше, ніж самотні. По-третє, жінки, що носять мінімум одягу, піддаються дії природних чинників, що впливають на довголіття.

І нарешті, по-п'яте, любительки відвертих вбрань частіше займаються сексом, який, з точки зору дослідників, є ще одним благотворним чинником, що впливає на довголіття, розповідає
www.nastroenie.com.ua

Помилковий заголовок — Rjhjnrs cgslybws ljgjvfuf.nm ;syrfv ;bnb ljdit

15 Серпня, 13:23

Поділитися:

ПодіїПодії
Сьогодні свято

Міжнародний день ДНК

Сьогодні іменини святкують:

Василь, Давид, Зенон (Зинон), Іван